Ljubljana

Auto huren Ljubljana – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Heeft u binnenkort een tripje naar Ljubljana op de agenda staan? Een auto huren doet u natuurlijk bij SIXT autoverhuur. Al onze modellen zijn goed onderhouden en wij beschikken over de grootste vloot van BMW, Audi en Mercedes wereldwijd! Bij ons vindt u altijd een auto die bij u past.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Ljubljana

Een auto huren in Ljubljana is bij Sixt heel eenvoudig. Wij staan altijd in voor een uitstekende service. Natuurlijk is het belangrijk dat de auto bij uw rijstijl past. Daarom kunt u tijdens het reserveren een categorie kiezen. Wanneer u veel moet vervoeren, zou dit een busje kunnen zijn. Bent u een sportieve rijder? Dan wordt het waarschijnlijk een sportauto of cabrio. Gaat u voor comfort? Dan is een stationwagen bijzonder geschikt. Een specifiek model kunnen wij u niet garanderen, maar u krijgt altijd een auto toegewezen die valt binnen de categorie van uw keuze.

Bekijk meer Bekijk minder
De meest efficiënte manier van reizen: huur een auto

De meest efficiënte manier van reizen: huur een auto

Reserveren kan niet alleen op de website en per telefoon, maar ook met behulp van onze handige app. Hiermee kunt u ook altijd op elk moment uw reserveringen inzien. Onze autoverhuur in Ljubljana is op diverse plaatsen gevestigd. Zo kiest u altijd de locatie die voor u het handigst is, bijvoorbeeld bij het vliegveld. Op die manier verliest u geen tijd en haalt u alles uit uw reis dankzij onze autoverhuur.

Met een huurauto in Ljubljana op stap

Met een huurauto in Ljubljana op stap

Het kasteel van Ljubljana is gelegen op een mooie heuvel boven de stad. De heuvel kunt u niet missen als u met de huurauto door de stad toert. Deze is namelijk bijna 400 meter hoog en er zijn steile weggetjes omhoog met een mooi uitzicht. De top is echter ook via een lift bereikbaar. De kathedraal van de stad ligt aan het Pogarjev oftewel stadsplein. Het contrast tussen de gele kleur van het gebouw en de groen koperen koepel is heel bijzonder. De kerk dateert uit de 18e eeuw en het interieur is de moeite van het bezichtigen zeker waard. Wie de tijd heeft voor een uitstapje moet beslist de omgeving van de stad met de auto gaan verkennen. Slovenië heeft een ongerepte en prachtige natuur. En het landschap om u heen is zo afwisselend dat iedere bocht in de weg een verrassing kan opleveren wanneer u die bent gepasseerd.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties