Autoverhuur
SloveniŽ
Inklappen
SloveniŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in SloveniŽ - huurauto online boeken

Een auto huren in SloveniŽ

Het is een genot om te rijden door SloveniŽ. De wegen zijn breed en verkeren in uitstekende staat. De landschappen zijn betoverend mooi. Door een auto te huren in SloveniŽ kunt u in uw eigen tempo en volgens de tijdsindeling die u het beste uitkomt dit mooie land verkennen. Omdat SloveniŽ klein en compact is is het de uitgerekende bestemming om per auto te ontdekken. SloveniŽ heeft veel te bieden, een levendige kuststrook tegen ItaliŽ en KroatiŽ aan, sprookjesachtige grotten in het binnenland, hoge bergen en heldere meren aan de Noordkant bij Oostenrijk en in het Oosten richting Hongarije wordt het landschap weer plat en doet bijna Frans aan met de vele wijngaarden. SloveniŽ is een veelzijdig land waar u onbezorgd van kan genieten in een van onze comfortabele huurauto's.

Slowenien Country

Een auto huren, eenvoudig en voordelig

Reserveren kan online op elke gewenste tijd via www.sixt.nl. Tevens kunt u bij ons via de apps reserveren of telefonisch via de Nederlandse of de locale hotline. U kunt, indien nodig, extra accessoires bijboeken. Denkt u hierbij aan een navigatiesysteem of een kinderstoeltje maar ook zaken als airconditioning of banden die geschikt zijn voor de winter zijn aan te vragen. Belt u gerust met onze ervaren medewerkers. Ze zullen u graag te woord staan en al uw vragen beantwoorden. De autosleutels krijgt u vervolgens overhandigd aan de balie van het verhuurstation in SloveniŽ. Met dertien verhuurpunten verspreid door SloveniŽ is er altijd een Sixt balie in de buurt!

Slowenien Country

Zorgeloos genieten in SloveniŽ

U heeft natuurlijk een andere soort auto nodig als u de gezellige hoofdstad Ljubljana wilt aandoen dan als u door het achterland wilt rijden en bijvoorbeeld de natuurparken in het Noorden wilt ontdekken. Ons autoverhuur biedt verschillende categorieŽn auto's aan, van een kleine compacte auto tot aan een snelle cabrio of een ruim terreinwagen. Zo kunt u de beste auto kiezen voor uw reisomstandigheden. Dankzij de hoge veiligheidseisen die we aan onze auto's stellen kunt u zorgeloos genieten van SloveniŽ.

Slowenien Country

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice