Autoverhuur
RoemeniŽ
Inklappen
RoemeniŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in RoemeniŽ - huurauto online boeken

Een auto huren in RoemeniŽ

Niets zo eenvoudig als een auto huren bij Sixt. Wij zijn een grote speler op de markt van autoverhuur en u vindt onze vestigingen over de hele wereld. Wanneer u dus een huurauto zoekt in RoemeniŽ, bent u bij ons aan het goede adres. U kunt ons uiteraard via internet en e-mail bereiken, maar ook via de telefoon. Onze locaties zitten verspreid over het hele land. U vindt ons in RoemeniŽ bijvoorbeeld in Bacau, in Boekarest, in Oradea en in Sibiu.

Rumaenien Country

Een auto huren en dan plankgas door RoemeniŽ?

Dat gaspedaal kunt u maar beter niet meteen onderin trappen. In een land waar men nog paard en wagens tegenkomt op de weg, is het autorijden wel even wennen. Gelukkig zijn de wegen de laatste jaren sterk verbeterd. Er komen steeds meer snelwegen. Overigens is het een groot voordeel dat er maar weinig andere auto's op de snelweg zijn. Files zult u niet snel tegenkomen. RoemeniŽ is een land dat in opkomst is. De mogelijkheden worden groter en er zijn steeds meer mensen die dit land gaan ontdekken. Het land is authentiek in alles en zeker de moeite waard om te beleven. Natuurlijk is een auto daarvoor de beste optie, want alleen op deze manier kom je alle facetten van het land tegen. Je proeft de sfeer, ziet de cultuur van dichtbij, je ervaart RoemeniŽ!

Rumaenien Country

Een goede en degelijke auto huren

RoemeniŽ staat niet bekend om haar degelijke auto's. Sixt wel. Een auto huren in RoemeniŽ, kunt u dus het beste bij ons doen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij verhuren alleen maar nieuwe auto's, onze huurauto's zijn maximaal een half jaar oud. Wij hebben verschillende modellen voor u, zoals bijvoorbeeld een Ford Focus, een mooie BMW uit de 3-serie, een Mercedes C-klasse. Wilt u direct vanaf uw aankomst in RoemeniŽ over een auto beschikken? We hebben ook locaties vlakbij het vliegveld, zoals onze verhuur bij Boekarest Airport(OTP). U wilt RoemeniŽ ontdekken per auto, maar u heeft nog bepaalde vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan voor u klaar!

Rumaenien Country

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice