Timisoara Luchthaven

Timisoara Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

2 Strada Aeroport, 307200 Timisoara

GDS-Code: TSR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Timisoara Luchthaven

Bij Sixt een auto huren op Timisoara Luchthaven

Timisoara in het westen van Roemenië wordt ook wel Klein Wenen genoemd. De stad heeft de op een na grootste luchthaven van Europa. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Sixt hier een locatie heeft. Timisoara luchthaven is genoemd naar de Roemeense luchtvaartpionier Traian Vuia en ligt op tien kilometer van de stad. Zo bent u bent er niet alleen van verzekerd dat u goedkoop een auto kan huren op Timisoara luchthaven, maar u bent ook snel op uw bestemming in deze prachtige stad.

Bekijk meer Bekijk minder
Voor uw vertrek een auto huren

Voor uw vertrek een auto huren

Een auto huren op Timisoara luchthaven gaat snel en eenvoudig voor uw vertrek. U boekt uw auto op onze website. Hier kunt u ook al uw wensen kenbaar maken. Wilt u bijvoorbeeld een busje huren, zodat u extra bagage kunt meenemen of wilt u een stationwagen voor het hele gezin? Desgewenst leveren we er een kinderzitje en navigatie bij. Sixt autoverhuur zorgt ervoor dat u goed op weg kunt. Bovendien kunt u de auto 24 uur per dag ophalen en terugbrengen bij onze autoverhuur op Timisoara luchthaven.

Ga terug naar de riddertijd!

Ga terug naar de riddertijd!

Timisoara dankt haar bijnaam Klein Wenen aan de prachtige gebouwen uit de barok en de negentiende eeuw. De gebouwen hebben invloeden uit de Weense, Turkse en Hongaarse cultuur. Een stadswandeling mag dus zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf. Ook voor de recente geschiedenis is er aandacht. Het Museum van de Revolutie van 1989 is gewijd aan de opstand in dat jaar en aan de val van dictator Ceaucescu. Of ga terug naar de riddertijd in het gebied Hunedoara ten oosten van Timosoara. Hier werden in de middeleeuwen zwaarden en harnassen gemaakt. Een prachtig dagje uit voor het hele gezin. Met een huurauto van Sixt komt u overal!

Codruta Neidoni
( Station Manager )