Iasi Luchthaven

Iasi Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Moara de Vant 34 Str., 700384 Iasi

GDS-Code: IAS

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

09:00 - 17:30

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Iasi Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Iasi Luchthaven

Meteen bij aankomst op Iasi luchthaven kunt u een auto huren bij Sixt. Onze vestiging op Iasi luchthaven heeft modellen in verschillende categoriëen voor u te huur. Bij Sixt autoverhuur kunt u terecht voor onder andere een diesel auto, een sportauto, of een automaat. Merken zoals Honda, Mercedes, Kia of Opel hebben we voor u in de verhuur. Bij het auto huren op Iasi luchthaven kunnen we u echter niet een specifiek merk garanderen. We zorgen natuurlijk wel dat er een auto in dezelfde categorie en klasse voor u klaarstaat op Iasi luchthaven.

Bekijk meer Bekijk minder
Met een huurauto van Sixt Iasi verkennen

Met een huurauto van Sixt Iasi verkennen

Een auto huren op Iasi luchthaven is eenvoudig. U kunt alles thuis al regelen, zodat u op Iasi luchthaven alleen nog maar hoeft in te stappen. Reserveren kan via de website of de telefoon. Wist u dat we ook een app voor iPhone en Android hebben waarmee u uw boekingen bij kunt houden? Bij onze autoverhuur bieden wij eveneens de mogelijkheid om verschillende accessoires bij te bestellen: een navigatiesysteem is bijvoorbeeld wel zo prettig in een vreemd land!

Met een auto van Sixt autoverhuur door Iasi en omstreken

Met een auto van Sixt autoverhuur door Iasi en omstreken

Iasi ligt op slechts 6 kilometer afstand van het vliegveld. Rijd door de stad om de vele standbeelden te bewonderen, en stop even bij het neo-gothische Cultuurpaleis en het Golia klooster met zijn Byzantijnse fresco's. Parkeer de huurauto voor een wandelingetje door het Copou Park. Mihai Eminescu, de beroemdste dichter van Roemenië schreef veel van zijn meesterwerken onder een lindenboom in dit park. Iasi ligt vlak aan de grens van Moldavië. Neem de huurauto om van de ongerepte natuur in dit land te genieten. Een auto huren is ook ideaal voor een bezoek aan de Delta Ia ilui, een door Natura 2000 beschermd gebied!