Boekarest Luchthaven

Boekarest Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Calea Bucurestilor 224E, 075150 Otopeni

GDS-Code: OTP

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Boekarest Luchthaven

Autoverhuur op Boekarest Luchthaven

Je reis door Roemenië begint met de autoverhuur op Boekarest Luchthaven. Zodra je bent geland staat de uitgebreide vloot van SIXT voor je klaar. Met compacte auto’s navigeer je vlotjes door de stad en met luxe stationwagens verken je in alle comfort de omgeving. Kom je in lente of zomer aan, dan is een cabrio de manier om optimaal te genieten van alle uitzichten. Het landklimaat betekent strenge winters, dus dan is het tijd om winterbanden bij te boeken. Wie met kleine kinderen reist gaat voor de optie van een extra kinderzitje, en wil je meer avontuur dan is een SUV echt de auto voor jou. 

Wat maakt SIXT Boekarest Airport zo speciaal?

SIXT 's locatie op Boekarest Luchthaven

Volg vanaf de bagagehal de weg naar het winkelcentrum en de borden naar de autoverhuur service. Een gratis shuttle brengt je van de aankomsthal naar de SIXT parking in de Sky Parking net buiten het vliegveld. Wanneer je de huurauto terug brengt dan parkeer je deze in de aangewezen SIXT parking. De gratis shuttle tussen het vliegveld en de Air Parking is 24 uur per dag beschikbaar. Lever je liever de auto in bij een van de andere SIXT vestigingen in Boekarest dan kan dat ook. Je kan het terugbrengen van de huurauto van tevoren telefonisch bevestigen.

Ontdek Boekarest met je huurauto

Met SIXT autoverhuur op Boekarest Airport gaat je vlucht naadloos over in je reis door Roemenië. De hoofdstad biedt je kunst, cultuur en de culinaire hoogtepunten uit de traditionele Roemeense keuken. Geniet van de originele architectuur in een mix van zeventiende-eeuwse Orthodoxe kerken en communistische bouwwerken, met onder andere het imposante Parlementsgebouw. Je reis is niet compleet zonder een trip naar Transsylvanië, waar kastelen, wijngaarden en de mooiste weg van Europa op je wachten. De Transfagarasan is een onvergetelijke roadtrip.