Autoverhuur
Portugal
Inklappen
Portugal
Gegevens wijzigen

Auto huren in Portugal - huurauto online boeken

Een auto huren in Portugal tijdens uw vakantie? Bij Sixt autoverhuur kunt u dit gemakkelijk online of via uw smartphone regelen. Wij staan voor goede kwaliteit, daarom zijn onze huurauto's nooit ouder dan 6 maanden! Bekijk ons aanbod en u zult versteld staan van de lage prijzen en de goede service die wij hanteren!

Een auto huren in Portugal

Wij willen u het graag zo makkelijk mogelijk maken om een reserving te plaatsen, dit kan niet alleen online, maar ook via uw reisbureau of op de locatie zelf. Boeken kan uiteraard ook telefonisch. Wij denken graag met u mee. Onze autoverhuur locaties vindt u onder andere op de luchthavens van Lissabon, Faro, Porto, Funchal (Madeira) en Ponta Delgada (Azoren). En wilt u echt weten hoe snel een voordelige huurauto te regelen is? Boek dan nu een auto online bij onze autoverhuur in Portugal!

Portugal Country

Tempo en kwaliteit

Wist u dat een bestuurder die op een rotonde rijdt in Portugal altijd voorrang heeft? Dit kan betekenen dat u even op uw beurt moet wachten. Bij ons hoeft u niet te wachten, als u vooraf al uw huurauto heeft geregeld. Wij houden het tempo erin en zorgen dat er tijdig een huurauto voor u klaar staat op uw plaats van bestemming, inclusief alle bijgeboekte extra's. Onder extra's verstaan we onder andere een kinderzitje, winterbanden en een navigatiesysteem. En mocht u dan eenmaal zelf het tempo erin hebben en onderweg zijn naar een meeting, vakantieadres of bruiloft, ook dan houden wij het tempo erin. We zijn en blijven 24/7 bereikbaar op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Dat noemen wij kwaliteit!

Portugal Country

Madeira of de Azoren ontdekken

Wie droomt er niet van prachtige stranden, exotische bloemen en mooie temperaturen? Met een auto van Sixt kan deze droom werkelijkheid worden. Misschien vindt u zichzelf binnenkort terug op een terrasje op Madeira met een inheemse wijn en een gerecht van overheerlijke espada (zwarte degenvis). Wilt u ook Madeira, de Azoren of het vasteland ontdekken? Staat er binnenkort een zakenreis of een familiebezoek op het programma? Maak uw vakantie, zakenreis of familiebezoek tot een succes door bij ons een auto te huren die van alle gemakken voorzien is!

 

Regio's met Sixt locaties

 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice