car image car image
Auto huren Portugal
 
 

Waarom bij Sixt huren?

  • met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd
  • Goedkoop een auto huren in Portugal
  • Huurauto's in Portugal en wereldwijd
  • Autoverhuur in meer dan 100 landen
  • meer dan 180.000 huurauto's
  • 50.000 Duitse premium auto's
  • het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland

Regio's met Sixt locaties

Een auto huren in Portugal tijdens uw vakantie? Bij Sixt autoverhuur Portugal kunt u gemakkelijk online of via uw smartphone snel een auto huren in Portugal. Wij staan voor goede kwaliteit, daarom zijn onze huurauto's nooit ouder dan 6 maanden! Bekijk ons aanbod en u zult versteld staan van de lage prijzen en de goede service die wij hanteren!

Een auto huren in Portugal

Een auto huren in Portugal bij Sixt autoverhuur is geregeld voordat je het weet! Boeken kan online of zelfs via de mobiele app, waardoor u kunt boeken op een moment dat u dat schikt. Reserveren kan verder bij uw reisbureau of een van onze balies. Boeken kan uiteraard ook telefonisch. Wij denken graag met u mee. Onze autoverhuur locaties vindt u onder andere op de luchthavens van Lissabon, Faro, Porto, Funchal (Madeira) en Ponta Delgada (Azoren). En wilt u echt weten hoe snel een voordelige huurauto te regelen is in Portugal? Boek dan nu een auto online bij onze autoverhuur in Portugal!

Portugal Country

Een auto huren in Portugal: tempo en kwaliteit

Wist u dat een bestuurder die op een rotonde rijdt in Portugal altijd voorrang heeft? Dit kan betekenen dat u even op uw beurt moet wachten. Bij ons hoeft u niet te wachten, als u vooraf al uw huurauto heeft geregeld. Wij houden het tempo erin en zorgen dat er tijdig een huurauto voor u klaar staat in Portugal, inclusief alle bijgeboekte extra's. Onder extra's verstaan we onder andere een kinderzitje, winterbanden en een navigatiesysteem. En mocht u dan eenmaal zelf het tempo erin hebben en onderweg zijn naar een meeting, vakantieadres of bruiloft in Portugal, ook dan houden wij het tempo erin. We zijn en blijven 24/7 bereikbaar op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Dat noemen wij kwaliteit!

Portugal Country

Een auto huren in Portugal en Madeira of de Azoren ontdekken

Wie droomt er niet van prachtige stranden, exotische bloemen en mooie temperaturen? Met een auto van Sixt kan deze droom werkelijkheid worden. Misschien vindt u zichzelf binnenkort terug op een terrasje op Madeira met een inheemse wijn en een gerecht van overheerlijke espada (zwarte degenvis). Wilt u ook Madeira, de Azoren of het vasteland van Portugal ontdekken? Staat er binnenkort een zakenreis of een familiebezoek in Portugal op het programma? Maak uw vakantie, zakenreis of familiebezoek tot een succes door bij ons een auto te huren die van alle gemakken voorzien is!