Faro

SIXT autoverhuur Faro

Met SIXT autoverhuur in Faro ga je van je vlucht zo door naar je uiteindelijke bestemming in de luxe en comfort van je huurauto. Hoog zomer vraagt om een premium convertible en de hogere wegligging van een luxe SUV vergroot je uitzicht over de prachtige kustlijn. Met een Van heb je alle ruimte die je nodig hebt voor bagage en passagiers wanneer je reist met een groter gezelschap. SIXT biedt je een brede keuze uit een ruime vloot premium huurauto’s, allemaal in de nieuwste modellen, voor een perfect passende auto voor elke trip. 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Faro

Huur een cabrio voor een weekend voor je citytrip of kies een Sedan voor lange termijnverhuur wanneer je voor een vakantie of een langere zakenreis. Heb je je huurperiode bepaalt en de perfecte auto geselecteerd, dan is het tijd voor de extra’s die je reis nog makkelijker maken. Zo boek je bijvoorbeeld een extra bestuurder bij als je niet als enige rijdt en de E-toll service geeft je onbeperkt toegang tot alle tolwegen. Met een navigatiesysteem weet je altijd precies waar je bent, en waar je naartoe wilt. Heb je kleintjes aan boord, dan zijn kinderzitjes een essentiële extra.

Handige tips bij bezoek aan Faro

Wat te doen in Faro

De hoofdstad van de Algarve, heeft alles wat je van een zuidelijke kust stad verwacht. Zon, zee en strand en geweldige visgerechten. Geniet van het natuurschoon, de lagunes en eilandjes. Wandel door het historische centrum van deze pittoreske en serene oude stad vol monumentale architectuur of rij naar het Vicentina Costa natuurpark.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties