Bandeiras

Auto huren Bandeiras – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als een vogel zo vrij rijden door het groene landschap van de Azoren met een huurauto van Sixt autoverhuur Bandeiras. De vogel staat als symbool van vrijheid op de vlag van de Portugese eilandengroep en de inspiratie hiervoor hangt overal in de lucht. Hier kunt u zich ontspannen en genieten van de natuur. Dit is dan ook de ideale plek om met een van onze huurauto's vakantie te vieren.

ALLE SIXT LOCATIES

Stijlvol en goed geprijsd, autoverhuur Bandeiras

Bandeiras bevindt zich op het eiland Pico. Luchthaven Pico (PIX) ligt op 2 kilometer en Luchthaven Horta (HOR) op ruim 23 kilometer. Het vliegveld Pico is tevens het dichtstbijzijnde servicepunt waar onze medewerkers klaar staan om u te verwelkomen. Er is op het eiland geen treinverbinding. Een auto huren is dus een fijne manier om zo vrij als een vogel op het eiland rond te toeren. Goedkope autoverhuur gaat bij ons altijd samen met stijl. Want met onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's heeft u altijd de beste prijs voor een luxe auto van kwaliteit. Een auto huren is eenvoudig te regelen online via onze app of het reisbureau. Bandeiras en Pico nodigen uit tot veel sight seeing met de auto. Als u graag afwisselend met uw partner stuurt, kunt u zonder problemen een extra bestuurder bij boeken. Ook een handig navigatiesysteem is zo geregeld.

Bekijk meer Bekijk minder
Auto huren Bandeiras voor bijzondere autotrips

Auto huren Bandeiras voor bijzondere autotrips

Een auto is ideaal om het groene natuurlandschap van Pico te verkennen. De Azoren zijn vulkaaneilanden waardoor ze een bijzondere begroeiing hebben. De Pico is de hoogste berg van Portugal en biedt een mooie uitdaging voor wandelliefhebbers. Ook de mysterieuze vulkaangrotten, de Gruta das Torres, zijn zeker een bezoekje waard. Van de Portugese keuken kunt u in en om Bandeiras flink genieten. Met name voor gerechten met vis- en zeevruchten kunt u hier goed terecht. Met onze autoverhuur begint zo in Bandeiras een vakantie vol vrijheid en heel veel blijheid.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties