Porto

Auto huren Porto – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Sixt autoverhuur stelt u in staat één van de mooiste steden van Portugal op uw gemak per auto te verkennen. We zijn te vinden op het bedrijventerrein meteen ten zuiden van de luchthaven Francisco Sá Carneiro (OPO). Om het u nog gemakkelijker te maken, beschikken we ook op het vliegveld zelf over een balie. Mocht u nog niet via het internet geboekt hebben dan kunt u ook hier reserveren, waarna we u met onze shuttle service naar uw huurauto zullen brengen. Vanaf hier rijdt u vervolgens direct de stad in, welke slechts 10 kilometer ten zuiden van het vliegveld gelegen is. Autoverhuur in Porto wordt zo dus wel een erg eenvoudig avontuur!

ALLE SIXT LOCATIES

Eenvoudig een auto huren in Porto!

Porto is de tweede stad van Portugal en biedt de bezoeker talloze schitterende bezienswaardigheden. Zo is er Ribeira, het eeuwenoude stadsdeel met felgekleurde huisjes en smakelijke restaurants langs nauwe, kronkelende steegjes. Minstens zo fascinerend zijn de middeleeuwse kerktorens die het beeld van de stad bepalen. Paleizen en kastelen, zoals het Palácio da Bolsa met een Arabische zaal en het massieve Castelo da Foz aan de monding van de rivier, mogen ook niet gemist worden. Een auto huren stelt u natuurlijk ook in staat de stad te verlaten, waarbij de op de UNESCO Werelderfgoedlijst staande vallei van de Douro een echte aanrader is.

Bekijk meer Bekijk minder
Waarom bij ons een auto huren in Porto?

Waarom bij ons een auto huren in Porto?

Er zijn talloze goede redenen om bij ons een auto te huren. Zo zijn we bijvoorbeeld erg goedkoop. Uit een prijsvergelijking voor goedkope prijzen kwamen we namelijk als een van de goedkoopste autoverhuurders van Europa uit de bus. Naast goedkope autoverhuur bieden we echter ook degelijke service. Zo zijn onze auto's nooit meer dan een half jaar oud en worden ze voor verhuur grondig schoongemaakt. Aanvullende zaken zoals een allrisk verzekering of een kinderzitje kunnen we ook moeiteloos voor u regelen. Tenslotte kunt u eenvoudig via het internet of telefonisch reserveren, waardoor de voorbereiding van uw reis naar Porto probleemloos zal verlopen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties