Autoverhuur
Groningen
Inklappen
Nederland // Groningen // Groningen
Gegevens wijzigen

Auto huren Groningen - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Het Hout 64
  9723 LB Groningen NL +31-505414477
 
Type station: Stad
GDS-code: GRQC01
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 18:00
Za.08:00 - 13:00
 
 24u inleveren

Een auto huren in Groningen

Naast de vele locaties in Nederland is Sixt ook in het hoge noorden aanwezig. Onze werknemers van autoverhuur Groningen staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Goedkoop een auto huren doet u op onze locatie aan Het Hout 64 in Groningen. Deze straat ligt parallel aan de Europaweg die doorloopt tot de Groningse binnenstad.Bij onze vestiging in Groningen kunt u kiezen uit een groot aanbod aan auto's. Wordt het een luxe personenauto, een sportieve cabrio of stoere SUV? Of wilt u bij onze autoverhuur Groningen liever een praktisch busje huren? Uw luxe auto kunt u naar wens laten uitrusten met verschillende extra's. Komt u met kleine kinderen, dan behoort een babyzitje of kinderzitje tot de mogelijkheden. Bent u niet bekend in de regio, dan is een optioneel navigatiesysteem een echte aanrader. U kunt ook de keuze maken voor een automaat. Zoals u op onze website of in de app ziet kunt u goedkoop uw auto huren in Groningen met een bijna onbegrensde mogelijkheden.

Genieten van ruimte en rust

De ruimte in het noordelijk deel van ons land is indrukwekkend. Geen zin in drukte, dan is de omgeving van Groningen perfect voor u. . Besluit u bij Sixt een huurauto te reserveren, dan kunt u de mooie omgeving en natuur in alle rust verkennen. Maar ook de stad Groningen is erg mooi. Bekijk met eigen ogen de imposante Martinitoren en bezoek de Vismarkt met de oude Korenbeurs. Met de vele terrasjes is er altijd een mooi plekje om na te genieten van een interessante stadswandeling.

Auto huren Groningen

 • Autoverhuur vanaf 21 jaar
 • Auto huren op lange termijn*
 • Personen ongevallendekking*
 • Annuleren en omboeken zonder kosten
 • Volledige schadedekking incl. diefstal
 • Navigatiesysteem bijboeken mogelijk*

*Extra kosten kunnen verbonden zijn. Selecteer de opties die u wilt bijboeken gedurende de stappen van uw reservering. U kunt de gedetailleerde uitleg van onze dienstverlening terugvinden in onze Huurinformatie sectie.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 18:00
Za.08:00 - 13:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Groningen GRQC01 Het Hout 64 9723 LB Groningen 53.216720, 6.582791 +31-505414477

Sixt verhuurstation Groningen GRQC01

Het Hout 64
9723 LB Groningen
 
Telefoon +31-505414477

Routebeschrijving - zo vindt u ons

A7 vanuit Veendam:

Voeg in op de A7 en neem de afslag N7 richting RING-Zuid/Amsterdam/Drachten/Assen. Weg vervolgen naar N7 en neem afslag Centrum richting Euroborg/Centrum/Oosterpoort. Sla linksaf naar de LŁbeckweg/A7. Sla rechtsaf naar de Europaweg. Sla rechtsaf naar de Sontweg. Sla linksaf naar Het Hout. Uw bestemming bevindt zich aan het einde van de straat aan de rechterhand.


A7 vanuit Joure:

Voeg in op de A7 en neem afslag 38-Groningen richting Centrum. Sla linksaf naar de Europaweg. Sla rechtsaf naar de Sontweg. Sla linksaf naar Het Hout. Uw bestemming bevindt zich aan het einde van de straat aan de rechterhand.


A28 vanuit Assen:

Voeg in op de A28 en sla rechtsaf naar de E22/N7 (borden naar Eemshaven/Hoogezand/Delfzijl/RING-Zuid/Oldenburg(D)). Neem afslag 38-Groningen richting Centrum. Sla linksaf naar de Europaweg. Sla rechtsaf naar de Sontweg. Sla linksaf naar Het Hout. Uw bestemming bevindt zich aan het einde van de straat aan de rechterhand.


Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk.

Voor het ophalen van een auto buiten kantoortijd kunt u een aanvraag plaatsen. Uw reservering wordt dan binnen 48 uur bevestigd of geannuleerd. Voor het uitgeven van een auto rekenen wij een extra toeslag. Laat uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres achter bij het reserveren van de auto.

Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Wanneer u de auto na openingstijden inlevert, kunt u de auto parkeren voor de Sixt vestiging aan Het Hout 64 in Groningen. Vervolgens kunt u de sleutel in de sleutelkluis van de Sixt vestiging deponeren. Deze bevindt naast de voordeur aan de rechterkant. Let op! De Sixt vestiging is gevestigd in een betaald parkeren zone met een maximaal parkeertijd van 2 uur, koop dus een parkeerkaartje en leg deze in de auto alvorens de auto af te sluiten. Betaald parkeren geldt tot en met 22:00 uur 's avonds van Ma t/m Za. Zondag kunt u vrij parkeren.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Busje
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice