ABONNEER

1

ABONNEMENT SAMENSTELLEN

Stel je abonnement samen, selecteer de ophaaldatum en de gewenste locatie. Makkelijk te regelen online of in de SIXT app.

2

AUTO OPHALEN

Haal je auto op bij een SIXT vestiging op de bevestigde datum. Het exacte adres ontvang je per mail of in de SIXT app.

3

INSTAPPEN & RIJDEN

Jij kunt op weg en wij regelen de rest.

4

TERUGBRENGEN WANNEER JE WILT

Annuleer je abonnement simpel door de auto weer in te leveren bij een SIXT vestiging.

Ontdek nu auto abo modellen
Auto'sBestelwagens

FLEXIBEL RIJDEN MET SIXT+ AUTO ABONNEMENT VS. AUTOBEZIT

Heb je regelmatig een auto nodig, maar wil je niet de vaste verantwoordelijkheid van het eigenaarsschap van een auto? Zeg nee tegen alle nadelen van autobezit. Met het Auto Abonnement van SIXT+ heb je wel het gemak en niet het gedoe. Rijd flexibel, zorgeloos en binnen je budget. Met een vast maandtarief heb je alles wat je nodig hebt om direct te gaan rijden.

SIXT+ AUTO ABONNEMENT
AUTOBEZIT
Afschrijvinginbegrepen€€€
Wegenbelastinginbegrepen€€€
Onderhoud en slijtageinbegrepen€€€
Rijklaar makeninbegrepen€€€
Wachttijdinbegrepen€€€
Maar liefst 1 auto wissel per jaarinbegrepen€€€
Verzekeringenverschillende opties mogelijkapart regelen
BetalingMet elke creditcardVaak bijkomende kosten

VEELGESTELDE VRAGEN

De gewenste startdatum voor je SIXT + auto-abonnement selecteer je tijdens het online boekingsproces. Vervolgens kun je de startdatum die je hebt opgegeven vinden in je account en in de bevestigingsmail voor je abonnement.
Je kunt de auto terugbrengen naar de door jou geselecteerde SIXT vestiging. Dit kun je doen op of vóór de vervaldatum van je huurovereenkomst. Het inleveren van de auto wordt beschouwd als een beëindiging van het bestaande contract. Houd er rekening mee dat een vervroegde terugkeer, vóór het einde van een factureringsperiode van 30 dagen, niet leidt tot een evenredige berekening van de respectieve periode.
Je kunt de auto op elk moment terugbrengen. Het terugbrengen van de auto naar een SIXT vestiging wordt beschouwd als een beëindiging van het bestaande contract. Houd er rekening mee dat een vervroegde teruggave vóór het einde van een factureringsperiode van 30 dagen niet leidt tot een pro rata berekening van de betreffende periode. Het contractueel overeengekomen maandtarief wordt altijd voor een volledige periode van 30 dagen vooruit berekend, ongeacht het tijdstip van terugkomst.
Voor de minimumleeftijd en het bezit van een rijbewijs gelden bepaalde voorschriften, die afhankelijk zijn van het voertuig in kwestie. Informatie over de minimumleeftijd en het bezit van een rijbewijs wordt weergegeven tijdens het online boekingsproces op de website of in de SIXT-app. In principe is de minimumleeftijd voor elke bestuurder 21 jaar (in bezit van een rijbewijs voor minimaal 2 jaar). Afhankelijk van het voertuig kunnen hogere eisen gesteld worden aan de minimumleeftijd en de minimale duur van het bezit van een rijbewijs.
Al onze SIXT + voertuigen zijn nieuw tot zo goed als nieuw en niet langer dan 12 maanden oud. Ook wordt elk voertuig voor de oplevering professioneel schoongemaakt.
Als je de auto ophaalt, moet je naast het abonnementstarief ook een borg betalen. Hiermee voldoe je aan de contractuele verplichtingen waarmee we jouw creditkaart goedkeuren. Het goedkeuringsbedrag is afhankelijk van de categorie van het gehuurde voertuig en de algemene voorwaarden van Sixt die geldig zijn op het moment van ondertekening van het huurcontract. Het bedrag wordt aan het eind van de eerste factuurcyclus weer bijgeschreven op je creditcard.
Alleen creditkaarten van internationaal erkende creditkaartbedrijven (Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Discover, JCB, CUP) worden geaccepteerd als betaalmiddel. Prepaid- en debit kaarten niet. De betaalmethode moet op naam staan van de hoofdbestuurder.

HEB JE NOG VRAGEN? BEL ONS!

+32 70 22 58 00

[email protected]

UW VOORDELEN MET SIXT
  • GEEN VERBORGEN KOSTEN DOOR PRIJSTRANSPARANTIE
  • PREMIUM-FLEET & NIEUWSTE MODELJAREN
  • BESCHIKBAAR IN> 105 LANDEN
  • > 100 JAAR ERVARING IN AUTOVERHUUR"
* Alle prijzen zijn inclusief belastingen en toeslagen. Op bepaalde locaties kunnen extra kosten van toepassing zijn. Alle SIXT+ -aanvragen vereisen een beoordeling door Sixt voor goedkeuring voordat een SIXT+ -abonnement van start gaat. Een maand staat gelijk aan een periode van 30 dagen; plus eenmalige aanmeldingskosten van 199,00 EUR; verzekeringsdekking hangt af van het geselecteerde pakket, met een maximaal eigen risico van 2000 EUR. Je huur omvat een bepaald aantal kilometers, afhankelijk van je keuze in je aanvraag. Brandstofkosten zijn niet inbegrepen. Er zijn geografische beperkingen van toepassing. Je kan ervoor kiezen om optionele producten toe te voegen door een extra bedrag te betalen tijdens het aanvraagproces, of ze toe te voegen tijdens de looptijd van je abonnement, volgens de SIXT+ voorwaarden. Er geldt een minimumduur van 30 dagen. Bij het verstrijken van de minimumduur wordt het abonnementscontract automatisch maandelijks verlengd. Je hebt het recht om het contract op elk moment te beëindigen door het voertuig terug te brengen naar het door jou geselecteerde Sixt-filiaal in je aanvraag. De handeling van het terugbrengen van het voertuig naar het genoemde filiaal wordt beschouwd als beëindiging van het bestaande contract met ingang van het einde van de factureringsperiode van 30 dagen waarin het voertuig werd teruggebracht. Houd er rekening mee dat de afbeelding en de getoonde voertuigspecificaties louter illustratief zijn voor de betreffende categorie (onder voorbehoud van fouten). Het is alleen mogelijk om een categorie te reserveren, niet voor een specifiek voertuig. De verstrekte informatie is gebaseerd op het kleinste model dat beschikbaar is in de categorie. De Huurinformatie, de Sixt+ Voorwaarden en de Algemene Voorwaarden van Sixt Belgium B.V zijn van toepassing.