Auto huren in Groningen

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Groningen

*De prijzen zijn berekend op 05.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Groningen, beginnend op 12.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Groningen

SIXT diensten in Groningen

SIXT diensten in Groningen

Alle vestigingen van SIXT in Groningen hebben een uitgebreide vloot met voldoende keuze uit een groot aanbod verschillende auto’s. Je kunt kiezen voor een ruime gezinsauto zoals een ruime stationwagen, een SUV of een minibusje. Of ga in een kleiner model de stad en de omgeving ontdekken, bijvoorbeeld in een Sedan. Een auto huren in Groningen kan als eendagshuur, maar ook voor een langere periode via wekelijks verhuur. Bij alle auto’s uit de vloot kun je bovendien tal van extra’s bijboeken, zoals een navigatiesysteem, wintergeschikte banden of een kinderzitje.
Wat te doen in Groningen

Wat te doen in Groningen

Groningen heeft voldoende highlights om te ontdekken, breng een bezoek aan de Martinitoren en zie Groningen van bovenaf. Voetballiefhebbers kunnen in de auto stappen voor een rondleiding door het voetbalstadion. Of struinen door de oude straatjes in de binnenstad. Tour met je auto door de stad en sluit af op één van de vele terrasjes, restaurants of cafés die Groningen rijk is.
Huur een auto in Groningen

Huur een auto in Groningen

Bezoek je Groningen dan kun je je huurauto ophalen bij de luchthaven of op een andere locatie van SIXT in of in de buurt van Groningen. Een auto huren in Groningen geeft je de mogelijkheid om alle plekken van deze stad te ontdekken. Ga jij Groningen ontdekken in een kleine compacte Sedan die je makkelijk overal in de stad kan parkeren of kies je bewust en ga je voor een wat luxere, 100% elektrische auto. Huur een auto in Groningen en je rijdt rond in de nieuwste auto’s die gemiddeld drie maanden oud zijn. Bovendien maak je gebruik van de 24/7 klantenservice, krijg jij de beste prijsgarantie en zijn er nooit verborgen kosten.
Show more

Handige weetjes voor huren in Groningen

FLEXIBELE HUUROPTIES:

Wanneer de plannen anders verlopen dan gedacht is het wijzigen of annuleren (op tijd) nog mogelijk. Zo maak je alleen gebruik van de auto wanneer het kan.

BOEKBARE EXTRA’S:

Wil je extra comfort in vorm van dekkingspakketten of een navigatiesysteem? Of wil je een veilig kinderzitje voor je kinderen? Kies uit de extra boekbare opties bij jouw huurauto.

AUTOVERHUUR ZONDER CREDITCARD IN GRONINGEN:

Voor het huren van een auto heb je ook in Groningen een creditcard op naam nodig. Deze moet tot 30 dagen na afloop van de huurperiode geldig zijn.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,9
Op basis van 82 reviews
Inlevering voertuig
(5,0)
Na de inlevering
(5,0)
Het voertuig
(5,0)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Groningen

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Groningen?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Groningen?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Groningen?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Groningen?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Groningen?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Groningen

Meer weergeven