Auto huren in Eindhoven

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Eindhoven

*De prijzen zijn berekend op 04.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Eindhoven Luchthaven, beginnend op 11.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Eindhoven

Auto huren Eindhoven – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Eindhoven – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u graag een goedkope auto huren in Eindhoven maar wel een goede service ontvangen en in een auto rijden die niet ouders dan 6 maanden is? Neem een kijkje hieronder en ontdek hoe voordelig het is om bij SIXT een auto te huren in Eindhoven.
Auto huren in Eindhoven

Auto huren in Eindhoven

Een auto huren in Eindhoven bij Sixt is de beste manier om Nederlands lichtstad te verkennen! Op twee verschillende autoverhuur locaties in Eindhoven kunt u een auto huren. Dit maakt het nog gemakkelijker om direct een auto te huren in Eindhoven: of u nu op de luchthaven of op het centraal station een auto nodig heeft, Sixt is er altijd voor u!
Aantrekkelijke autoverhuur in Eindhoven

Aantrekkelijke autoverhuur in Eindhoven

In het prachtige Brabantse landschap ligt een stad die bekend staat om haar lampen van Philips en PSV: Eindhoven. Deze stad heeft meer te bieden dan veel mensen zich realiseren en dus is het een goed plan om met een huurauto op eigen houtje de stad te ontdekken. Sixt biedt u de mogelijkheid om een auto te huren in Eindhoven die aan al uw wensen voldoet. U kunt altijd rekenen op een betrouwbare huurauto en een uitstekende service. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw tevredenheid te waarborgen. Wij doen ons best om uw bezoek aan Eindhoven zo aangenaam mogelijk te maken. Hoewel wij niet kunnen zorgen voor zonneschijn, kunnen we er wel voor zorgen dat u in Eindhoven en omstreken overal komt waar u wilt zijn.
Een auto huren bij Sixt

Een auto huren bij Sixt

Hoewel Eindhoven goed bereikbaar is per trein, is het binnen de stad lastig om van de ene naar de andere plaats te komen. Er rijden immers geen trams of metro's. De charme van deze Brabantse stad is echter dat men alle bezienswaardigheden gemakkelijk per auto kan bereiken. Door een auto te huren bent u snel bij het Van Abbemuseum of het Parktheater. 's Avonds kunt u nog een drankje nuttigen op het befaamde Stratumseind en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u niet meer thuis of bij uw hotel in Eindhoven kunt komen. Ook de zakelijke bezoeker van Eindhoven vindt wat hij nodig heeft bij Sixt. Een degelijke huurauto staat voor u klaar op de luchthaven. Daarmee kunt u in uw eigen tempo en op het gewenste tijdstip naar de zakelijke districten van de stad rijden. Onze medewerkers helpen u graag verder en kunnen u meer vertellen over de voordelen van autoverhuur in Eindhoven bij de aantrekkelijkste aanbieder van Nederland.
Wij hebben onder andere merken als Fiat en Smart in onze autoverhuurvloot. Als u bijvoorbeeld gaat verhuizen kunt u ook een Mercedes Vito huren.
Show more

Handige weetjes voor huren in Eindhoven

One-way huur in Eindhoven

Als je de Eindhoven autoverhuur gebruikt, dan ben je er 100% zeker van dat je de beste deal bekomt en dat je nooit voor onaangename financiële verrassingen komt te staan.

Autoverhuur zonder creditcard in Eindhoven

Aangezien je de huurauto alleen kunt huren met je creditcard, zijn er geen extra kosten verbonden aan je transactie. Wij aanvaarden geen cash bij het huren.

Boekbare extra's

Bij ons bekom je ook extra’s zoals kinderstoelen, waardoor je de kinderen mee kunt nemen op vakantie, en navigatiesysteem, waardoor je nooit meer de weg kwijtgeraakt in Eindhoven.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 1710 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
De route naar SIXT
(4,7)
Het voertuig
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Eindhoven

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Eindhoven?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Eindhoven?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Eindhoven?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Eindhoven?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Eindhoven?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Eindhoven

Meer weergeven