Eindhoven

Auto huren Eindhoven – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u graag een goedkope auto huren in Eindhoven maar wel een goede service ontvangen en in een auto rijden die niet ouders dan 6 maanden is? Neem een kijkje hieronder en ontdek hoe voordelig het is om bij SIXT een auto te huren in Eindhoven.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Eindhoven

Een auto huren in Eindhoven bij Sixt is de beste manier om Nederlands lichtstad te verkennen! Op twee verschillende autoverhuur locaties in Eindhoven kunt u een auto huren. Dit maakt het nog gemakkelijker om direct een auto te huren in Eindhoven: of u nu op de luchthaven of op het centraal station een auto nodig heeft, Sixt is er altijd voor u!

Bekijk meer Bekijk minder
Aantrekkelijke autoverhuur in Eindhoven

Aantrekkelijke autoverhuur in Eindhoven

In het prachtige Brabantse landschap ligt een stad die bekend staat om haar lampen van Philips en PSV: Eindhoven. Deze stad heeft meer te bieden dan veel mensen zich realiseren en dus is het een goed plan om met een huurauto op eigen houtje de stad te ontdekken. Sixt biedt u de mogelijkheid om een auto te huren in Eindhoven die aan al uw wensen voldoet. U kunt altijd rekenen op een betrouwbare huurauto en een uitstekende service. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw tevredenheid te waarborgen. Wij doen ons best om uw bezoek aan Eindhoven zo aangenaam mogelijk te maken. Hoewel wij niet kunnen zorgen voor zonneschijn, kunnen we er wel voor zorgen dat u in Eindhoven en omstreken overal komt waar u wilt zijn.

Een auto huren bij Sixt

Een auto huren bij Sixt

Hoewel Eindhoven goed bereikbaar is per trein, is het binnen de stad lastig om van de ene naar de andere plaats te komen. Er rijden immers geen trams of metro's. De charme van deze Brabantse stad is echter dat men alle bezienswaardigheden gemakkelijk per auto kan bereiken. Door een auto te huren bent u snel bij het Van Abbemuseum of het Parktheater. 's Avonds kunt u nog een drankje nuttigen op het befaamde Stratumseind en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u niet meer thuis of bij uw hotel in Eindhoven kunt komen. Ook de zakelijke bezoeker van Eindhoven vindt wat hij nodig heeft bij Sixt. Een degelijke huurauto staat voor u klaar op de luchthaven. Daarmee kunt u in uw eigen tempo en op het gewenste tijdstip naar de zakelijke districten van de stad rijden. Onze medewerkers helpen u graag verder en kunnen u meer vertellen over de voordelen van autoverhuur in Eindhoven bij de aantrekkelijkste aanbieder van Nederland.

Wij hebben onder andere merken als Fiat en Smart in onze autoverhuurvloot. Als u bijvoorbeeld gaat verhuizen kunt u ook een Mercedes Vito huren.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties