Autoverhuur
Nederland
Inklappen
Nederland
Gegevens wijzigen

Auto huren in Nederland - huurauto online boeken

Huurauto in Nederland: vertrouwd in eigen land

Sixt is uw betrouwbare partner in autoverhuur over de hele wereld, maar ook in Nederland kunt u overal bij ons terecht. Meer dan 40 vestigingen door heel het land zorgen ervoor dat u altijd een vestiging in de buurt heeft. Van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Apeldoorn, overal heeft u een ruime keus in modellen, voor zakelijk of privť gebruik. Onze vestigingen vindt u altijd nabij stations en in de centra van de steden. Zo reist u altijd snel en efficiŽnt naar de plaats van bestemming.


Nederlands Country

Een auto huren in Nederland doet u ook bij Sixt

Sixt is een vertrouwd merk op alle continenten. In Nederland hebben wij dezelfde standaard die u mogelijk kent uit het buitenland. Dus ook de eenvoudige mogelijkheden om te reserveren. Telefonisch, hier op de website of met onze app die gratis beschikbaar is voor diverse smartphones en tablets. Bij iedere vestiging hanteren wij dezelfde procedures, waardoor u door heel Nederland weet wat u kunt verwachten. Voor zakelijke afspraken of een familiebezoek is een huurauto ideaal. U reist droog en comfortabel naar uw doel in een huurauto die nooit ouder is dan een half jaar. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en beantwoorden graag alle vragen.

Nederlands Country

Nederland heeft veel te bieden

Nederland is een klein land, maar er valt in eigen land genoeg te ontdekken! Wat dacht u van een dagje naar Amsterdam naar bijvoorbeeld Madame Tussauds of met de kinderen en het gezin naar de prachtige dierentuin Artis? Ook het mooie Limburgse heuvellandschap met bijvoorbeeld de Vaalserberg en de Deltawerken zijn zeker een bezoekje waard. Daarnaast kunt u ook de mooie Veluwe bezoeken of typische cultuursteden zoals Delft, Haarlem of Tilburg bezoeken. Combineer dit met een bezoek aan uw familie of vrienden en ontdek wat Nederland te bieden heeft aan natuurschoon en oude steden. Met een huurauto ontdekt u de mooiste plekken in Nederland!

Nederlands Country

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice