Tuscany

Auto huren Toscane – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Toscane kan bij SIXT autoverhuur op maar liefst elf locaties. Van Bologna tot Grosseto heten onze vakkundige medewerkers u enthousiast welkom. Een auto huren in Tuscane is zo geregeld en is een heerlijke manier om uw vakantie vorm te geven.

ALLE SIXT LOCATIES

Huren met een uitstekende service

Onze goedkope autoverhuur vindt u in Toscane op verschillende luchthavens. Te beginnen op de luchthaven Bologna (BLQ) waar u elke dag terecht kunt. Ook op de luchthavens van Florence (FLR) en Pisa (PSA) bent u van harte welkom bij autoverhuur Tuscane.Op elke locatie van autoverhuur Tuscane begeleiden onze medewerkers u zorgvuldig. Zoekt u een gewone personenauto, of misschien een stationwagen of SUV? Voegt u graag een extra bestuurder aan de huurovereenkomst toe, of misschien een handig navigatiesysteem? Een auto huren in Tuscane betekent optimaal geïnformeerd worden door onze medewerkers. Ook op het gebied van de prijs. Want bij het opstellen van de huurovereenkomst wordt altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gemaakt. U betaalt dus nooit teveel. Naast de luchthavens in Toscane kozen wij nog acht andere plaatsen voor onze autoverhuur in Tuscane. Zo komt u ons in Bologna ook op het treinstation (BLQX01) tegen. Daarnaast heeft Florence ook een stedelijke vestiging, net als Grosseto, Massa Carrara, Montecatini en Siena. In Livorno hebben wij een goede vestiging in het industriegebied.Reserveren kan natuurlijk ook al van tevoren. Telefonisch of via deze website vanuit huis, maar ook door tijdens uw vakantie onze handige app te gebruiken.

Bekijk meer Bekijk minder
Toscane is prachtig

Toscane is prachtig

Toscane staat bekend om zijn prachtige natuur en authentieke steden. Het middeleeuwse stadsbeeld van Sienna is bijvoorbeeld wereldberoemd. Door de ligging verdient het zeker aanbeveling om een auto te huren als u deze stad wilt bezoeken. Ook kunt u uw huurauto gebruiken om een bezoek te brengen aan de Toscaanse kust. U kunt er heerlijk zonnebaden en een verfrissende duik nemen in de zee. Wentelt u zich graag in kunst en cultuur, dan mag ook een bezoek aan de stad Florence in uw vakantie zeker niet ontbreken!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties