Florence treinstation

Florence treinstation AUTOVERHUUR

adres

Piazza della Stazione, 50123 Firenze

GDS-Code: FLR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Florence treinstation

Wat maakt het Florence treinstation autoverhuur zo speciaal?

Florence treinstation autoverhuur

Met de trein toegekomen aan het treinstation van Florence en perfect aan je vakantie beginnen? Het kan met de SIXT Florence treinstation autoverhuur. Dankzij onze auto’s uit categorieën zoals compact, bestelbusje, economy, sedan, cabrio, SUV, luxe & sportmodellen en personenbusje kun je je avontuur op je eigen manier beleven. Voeg ook extra’s zoals een extra bestuurder, navigatiesysteem of kinderstoelen toe. Op een romantisch weekend? Huur een prachtige cabrio en verken het Piazzale Michelangelo. Met je familie op stap? Rij dan in een personenbusje naar het wetenschapsmuseum “Museo Galileo”.

SIXT locatie in het Florence treinstation

Is de SIXT vestiging gemakkelijk te bereiken? Nou, en of! We liggen op een minuut wandelen van het treinstation. Aangekomen met de trein? Verlaat het station via de Piazzal Della Statione. Laat het station achter je liggen en volg de straat naar links. Je stapt bij ons binnen. Wil je al even snel aan je vakantie kunnen beginnen met je huurauto? Gebruik dan tijdens het huren de fastlane. Kies via de applicatie het voertuig dat je wilt huren, kom de sleutels afhalen en vertrekken maar! Het terugbrengen van je auto is ook eenvoudig. Gewoon je auto parkeren en de sleutels overhandig aan de balie.

Ontdek Florence met je huurauto

Start je vakantie met een rit naar het Santa Maria Novella plein waar je het wondermooi museum en de in het oog springende basiliek kunt ontdekken. Er is voor ieder wat wils, zeker omdat je kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten in de restaurants rondom het plein. Je dag afsluiten met een onvergetelijke balletvoorstelling of film kan in het Palazzo dei Congressi en de Opera di Firenze.