Sardinië

Auto huren in Sardinië

Het Italiaanse Sardinië is na Sicilië het grootste eiland in de Middellandse Zee. Je kunt er genieten van de prachtige strandjes van Chia of ga heerlijk wandelen in de Gorropu kloof. Voor winkels en cultuur kun je terecht in het oude centrum van Sassari. Huur een auto in Sardinië om het prachtige landschap en de cultuurschatten te bewonderen. Vanaf alle drie de luchthavens kun je eenvoudig een SIXT auto horen met flexibele huuropties. Het bergachtige eiland verken je heel makkelijk met een SUV maar ook met een leuke compact auto of sedan kun je prima uit de voeten.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Sardinië

Huur een auto in Sardinië om de mooiste bezienswaardigheden te ontdekken. Van een SUV voor de stoere bergtochten of een personenbusje voor een leuke groepsreis: er is altijd een model beschikbaar voor jouw vakantie. Extra's zoals een tweede bestuurder of navigatie zijn eenvoudig bij te boeken. Je kunt een auto per dag of voor een weekendverhuur reserveren, maar ook voor lange termijnverhuur staan er op Sardinië auto's voor je klaar. Alle SIXT vestigingen in Sardinië hebben flexibele openingstijden en natuurlijk is onze klantenservice 24 uur per dag bereikbaar.

Handige tips bij je bezoek aan Sardinië in Italië

Beste plekken om te bezoeken in Sardinië

  • Sardinië staat bekend om zijn witte stranden en azuurblauwe zee. Het strand bij Stintino in het noordwesten is een aanrader maar ook bijvoorbeeld de baai van Porto Frailis is prachtig met een fijne witte stranden, ook voor kinderen fijn want het water blijft er lang ondiep. De stranden van Chia bieden ook prachtige natuurschatten en watervogels zoals de Flamingo.
  • Huur een auto in Sardinië om de prachtige oude cultuurschatten te bewonderen. Het eiland barst van de sfeervolle stadjes en heeft daarnaast veel cultureel erfgoed en musea. Bezoek de archeologische schatten van oude beschavingen zoals de nuraghen: de bijzondere stenen bouwsels die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan.
  • De hoofdstad van Sardinië is Cagliari, een mooie en levendige stad gebouwd op zeven heuvels. Het heeft een gezellig historisch centrum. Ideaal voor een mooie stadswandeling of om lekker te slenteren langs de talloze winkels en terrassen. Voor cultuurliefhebbers is het oude centrum echt een must met musea, de kathedraal en oude stadmuren.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties