Apulia

Auto huren Apulia – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De hak van de Italiaanse laars: zo heet de regio Apulia die u het best kunt bezoeken door een auto te huren bij SIXT Autoverhuur. Want de stad en de streek zijn te mooi en te bijzonder om alleen in de omgeving van uw hotel of appartement te blijven. Door een auto te huren in Apulia kunt u deze streek in het uiterste Zuidoosten van Italie op uw eigen manier ontdekken.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkope autoverhuur in Apulia

Prijsvergelijking voor goedkope huurauto`s zal duidelijk maken dat Autoverhuur Apulia niet alleen erg gunstige is geprijsd, maar dat onze huurauto's alleen bestaan uit jonge auto's (die niet ouder dan een half jaar zijn) die u kunt huren van groot tot klein. Of u nu een kleine stadsauto kiest of juist een ruimere huurauto wilt hebben, u krijgt altijd een betrouwbare jonge en schone auto mee. Als u geen kaart wilt lezen, dan bereidt u eenvoudig via de telefoon, op internet of via onze app voor auto huren het pakket uit met een navigatiesysteem. Zodat u ontspannen Apulia en omgeving kunt verkennen. Heeft u kleine kinderen? Dan is het geen probleem om een kinderzitje bij te bestellen.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur Apulia

Autoverhuur Apulia

Italië heeft dus een laars-vorm en in de hak van de laars, helemaal ten zuidoosten, vindt u Apulia. Als u deze regio wilt aanvliegen, dan is Bari (BRI) de beste mogelijkheid. Met een auto huren in Apulia beschikt u over uw eigen comfortabel en gekoelde auto die u langs de grillige kusten, de romantische weggetjes en door pittoreske dorpjes leidt. Vergeet niet uit te stappen en langs de weg in een eenvoudig restaurantje een simpele, maar overheerlijke maaltijd te bestellen. De regio wordt gekenmerkt door de vele olijf-boomgaarden die u zeker eens moet bezoeken en waar u kunt proeven. En dankzij de autoverhuur Apulia kunt u ook eens een luie dag maken in het noorden van de streek, waar vele mooie badplaatsen te vinden zijn. Wanneer uw bezoek aan de streek eens wat uitloopt, is dat geen probleem. U kunt uw auto in Apulia altijd terug brengen wanneer het u uitkomt. Dus ook buiten kantooruren.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties