Auto huren in Apulia

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Apulia

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Bari Aeroporto, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Apulia

Auto huren Apulia – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Apulia – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De hak van de Italiaanse laars: zo heet de regio Apulia die u het best kunt bezoeken door een auto te huren bij SIXT Autoverhuur. Want de stad en de streek zijn te mooi en te bijzonder om alleen in de omgeving van uw hotel of appartement te blijven. Door een auto te huren in Apulia kunt u deze streek in het uiterste Zuidoosten van Italie op uw eigen manier ontdekken.
Goedkope autoverhuur in Apulia

Goedkope autoverhuur in Apulia

Prijsvergelijking voor goedkope huurauto`s zal duidelijk maken dat Autoverhuur Apulia niet alleen erg gunstige is geprijsd, maar dat onze huurauto's alleen bestaan uit jonge auto's (die niet ouder dan een half jaar zijn) die u kunt huren van groot tot klein. Of u nu een kleine stadsauto kiest of juist een ruimere huurauto wilt hebben, u krijgt altijd een betrouwbare jonge en schone auto mee. Als u geen kaart wilt lezen, dan bereidt u eenvoudig via de telefoon, op internet of via onze app voor auto huren het pakket uit met een navigatiesysteem. Zodat u ontspannen Apulia en omgeving kunt verkennen. Heeft u kleine kinderen? Dan is het geen probleem om een kinderzitje bij te bestellen.
Autoverhuur Apulia

Autoverhuur Apulia

Italië heeft dus een laars-vorm en in de hak van de laars, helemaal ten zuidoosten, vindt u Apulia. Als u deze regio wilt aanvliegen, dan is Bari (BRI) de beste mogelijkheid. Met een auto huren in Apulia beschikt u over uw eigen comfortabel en gekoelde auto die u langs de grillige kusten, de romantische weggetjes en door pittoreske dorpjes leidt. Vergeet niet uit te stappen en langs de weg in een eenvoudig restaurantje een simpele, maar overheerlijke maaltijd te bestellen. De regio wordt gekenmerkt door de vele olijf-boomgaarden die u zeker eens moet bezoeken en waar u kunt proeven. En dankzij de autoverhuur Apulia kunt u ook eens een luie dag maken in het noorden van de streek, waar vele mooie badplaatsen te vinden zijn. Wanneer uw bezoek aan de streek eens wat uitloopt, is dat geen probleem. U kunt uw auto in Apulia altijd terug brengen wanneer het u uitkomt. Dus ook buiten kantooruren.
Show more

Handige weetjes voor huren in Apulia

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Apulia?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Apulia dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Apulia.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Apulia?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Apulia. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 3599 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Inlevering voertuig
(4,8)
Overgave voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Apulia

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Apulia?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Apulia?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Apulia?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Apulia

Meer weergeven