Autoverhuur
IsraŽl
Inklappen
IsraŽl
Gegevens wijzigen

Auto huren in IsraŽl - huurauto online boeken

Een veilige en betrouwbare auto huren in IsraŽl!

U kunt in IsraŽl bij Sixt een goede auto huren tijdens uw bezoek aan het Midden-Oosten. In een druk bezocht land als IsraŽl is het altijd plezierig om over veilig en comfortabel vervoer te beschikken wanneer u dit fantastische land met zijn vele bezienswaardigheden wilt gaan bekijken. Er zijn in IsraŽl maar liefst 25 locaties waar u onze autoverhuur aantreft. Op onze website vind u alle adressen waar wij gevestigd zijn. Voor het bespreken van een huurauto in uitstekende staat zijn onze professionele medewerkers u bijzonder graag van dienst met een goed advies. Wij verhuren eersteklas auto's in diverse prijsklassen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden die wij voor u vastleggen in een duidelijk huurcontract.

Israel Country

Een auto huren in IsraŽl is snel geregeld!

Bij Sixt houden we de zaken graag simpel. Het verkrijgen van een perfecte huurauto is bij ons dan ook zeer snel en betrouwbaar te regelen. Al ons vervoer wordt altijd uitstekend onderhouden en staat garant voor veel veilige en comfortabele kilometers in IsraŽl. Op al onze locaties treft u bij onze autoverhuur een groot aanbod van moderne auto's van klein tot groot aan. Of u IsraŽl nu als toerist bezoekt of vanwege zakelijke belangen, wij hebben altijd een auto voor u op voorraad die aansluit bij uw wensen en eisen.

Israel Country

Sixt stelt nooit teleur bij het auto huren in IsraŽl!

Wanneer u bij ons in IsraŽl een auto komt huren zult u nooit teleurgesteld worden. Wij verhuren zeer recente auto's die u tijdens uw reis door IsraŽl op technisch gebied niet in de steek zullen laten. En ook optisch is de kwaliteit van al onze auto's te allen tijde dik in orde. Wij laten u niet eerder bij ons autoverhuurbedrijf vertrekken dan dat u en wij er van overtuigd zijn dat u beschikt over uitmuntend vervoer. Als maatgevend wereldbedrijf kunnen wij ons geen slordigheden veroorloven en wij maken uw verblijf in IsraŽl dan ook graag tot een succes al het gaat om de verhuur van een uitstekende en scherp geprijsde auto!

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice