Auto huren in Haifa

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Haifa

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Haifa, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Haifa

Auto huren Haifa – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Haifa – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur wil uw partner zijn als u een moderne, veilige en goedkope huurauto zoekt voor uw bezoek aan Haifa. Wij bieden u veel keuze, zowel in voertuigcategorieën als extra opties.
Goedkoop een auto huren in Haifa bij Sixt

Goedkoop een auto huren in Haifa bij Sixt

Als u Haifa wilt bezoeken en ook uitstapjes wilt maken naar andere Israëlische steden, is Sixt uw adres om met veel voordeel een auto te huren. Wij bieden u goede service en volledig comfort in autoverhuur. De keuze voor de voertuigcategorie en eventuele extra opties ligt bij u. Wij hebben uw auto gereed als u gearriveerd bent. Wilt u meteen door? Boekt u dan uw auto met opties van tevoren via onze app of website. Waarschijnlijk komt u aan op Haifa luchthaven (HFA). Deze kleine luchthaven ligt binnen de stadsgrenzen van Haifa; het centrum bereikt u eenvoudig en snel. Uw huurauto in Haifa is niet ouder dan zes maanden, goed onderhouden en van moderne gemakken voorzien.
Autoverhuur in Haifa biedt u veel comfort en vrijheid

Autoverhuur in Haifa biedt u veel comfort en vrijheid

Haifa is een mooie en overzichtelijke stad in het noorden van Israël met een aantal interessante bezienswaardigheden. Het bekendst zijn de Baha'i tuinen met hun gouden koepel. De tempel is te bezichtigen, maar u moet wel 1400 traptreden overwinnen. Het uitzicht is echter zeer de moeite waard. Wie geïnteresseerd is in Bijbelse geschiedenis, mag een bezoek aan de grot van Elijah zeker niet aan zich voorbij laten gaan. Voor een dagje ontspanning zijn de uitgestrekte stranden rond Haifa een aanrader. Gaat u hier ook zeker snorkelen of duiken.
Ontdek Israël door een auto te huren in Haifa

Ontdek Israël door een auto te huren in Haifa

Sixt autoverhuur maakt het mogelijk om alle interessante bezienswaardigheden rondom Haifa in uw eigen tempo te ontdekken. Als u tot rust wilt komen in de natuur, dan is een bezoek aan Mount Carmel National Park aan te bevelen. Wilt u in de voetsporen van Jezus treden, bezoekt u dan zeker de stad Nazareth, en slaat u dan een bezoek aan het meer van Galilea zeker niet over. Bijbelse geschiedenis en overblijfselen van de Romeinse overheersing treft u aan als u de steden Ceasarea of Akko bezoekt. Loopt u daar rond en laat duizenden jaren historie op u inwerken. Keert u dan terug naar Haifa voor een rustige dag aan Dado Beach, of wandelt u rond in de beeldentuin Gan Hapsalim. Met een gehuurde auto geniet u meer van uw verblijf in Haifa.
Show more

Handige weetjes voor huren in Haifa

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Haifa?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Haifa dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Haifa.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Haifa?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Haifa. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Haifa

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Haifa?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Haifa?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Haifa?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Haifa

Meer weergeven