Auto huren in Jeruzalem

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Jeruzalem

*De prijzen zijn berekend op 05.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Jeruzalem Mamilla Mall, beginnend op 12.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Jeruzalem

Auto huren in Jeruzalem: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Jeruzalem: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Gaat u binnenkort naar Jeruzalem en wilt u niets van deze geweldige stad missen? Kies dan voor de service van autoverhuur SIXT. Met een huurauto komt u op de meest onverwachte plaatsen terecht en u bent niet gebonden aan tijd of plaats.
Een auto huren in Jeruzalem

Een auto huren in Jeruzalem

Door een auto te huren maakt u van heel dichtbij kennis met de stad. Deze ontspannen manier van reizen zorgt ervoor dat u op plaatsen in de stad komt die u anders nooit ontdekt zou hebben. Daarbij kunt u met Sixt niet alleen goedkoop een auto huren in Jeruzalem, maar bent u ook verzekerd van een betrouwbaar voertuig. Onze auto's zijn gemiddeld namelijk nooit meer dan een halfjaar oud en worden goed onderhouden. Bent u niet bekend in de stad of haar omgeving? Dan is een navigatie eigenlijk onmisbaar.
De mooiste plaatsen in Jeruzalem

De mooiste plaatsen in Jeruzalem

De Oude Stad van Jeruzalem staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier bevinden zich de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. De Al-Aqsamoskee ligt vlak naast de Rotskoepel en is alleen toegankelijk voor moslims. De Klaagmuur is vooral op vrijdagavond een bijzondere plaats. Dan wordt hier het begin van de sabbat gevierd door de joden. Er is een scheiding tussen het gedeelte voor de mannen en de vrouwen en vanaf het moment dat de sabbat begint, mag er ook niet meer over deze scheiding heen gekeken worden. Op sommige momenten wordt hier ook Bar Mitswa gevierd. De Heilige Grafkerk is de plaats waar Jezus begraven zou liggen. Het verhaal van Jezus speelt zich grotendeels in Jeruzalem af en er zijn dan ook veel plaatsen die naar Hem verwijzen. De Via Dolorosa is bijvoorbeeld de lijdensweg die Hij gelopen heeft met het kruis op zijn rug. De heuvel Golgotha waar Hij gekruisigd is, bestaat nog steeds. In de Graftuin hangt op de deur van het open graf een bordje met de tekst: 'He is not here, for he is risen'.
Met een auto van Sixt autoverhuur erop uit

Met een auto van Sixt autoverhuur erop uit

Een huurauto uit Jeruzalem biedt u ook de gelegenheid om de omgeving te ontdekken. 32 km ten zuidwesten van Jeruzalem ligt het stadje Ben Shemesh. Hier vindt u een 4500 m2 grote druipsteengrot die bij toeval in 1968 werd ontdekt. Sinds 1978 is de grot verlicht en toegankelijk voor bezoekers. De druipsteengrot Soreq is ongeveer 25 miljoen jaar oud en wordt jaarlijks door honderdduizenden mensen bezocht. Vanaf de berg Herzl heeft u een mooi uitzicht over het dorpje En Kerem. Hier werd Johannes de Doper geboren en in het dorp zelf kunt u zich nog in een ver verleden wanen. Graag tot ziens bij onze autoverhuur in Jeruzalem!
Show more

Handige weetjes voor huren in Jeruzalem

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Jeruzalem?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Jeruzalem dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Jeruzalem.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Jeruzalem?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Jeruzalem. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,3
Op basis van 401 reviews
Overgave voertuig
(4,4)
De route naar SIXT
(4,4)
Op de SIXT-vestiging
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Jeruzalem

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Jeruzalem?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Jeruzalem?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Jeruzalem?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Jeruzalem

Meer weergeven