Tel Aviv

Auto huren Tel Aviv – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Ook in Tel-Aviv is SIXT autoverhuur uw partner als u op zoek bent naar een recente, goed onderhouden en veilige huurauto. Wij bieden u een ruime keuze en veel extra opties.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Tel-Aviv bij Sixt

Voor uw bezoek aan Tel-Aviv en uw uitstapjes naar andere steden in Israël kunt u voordelig een auto huren bij Sixt. Wij bieden u goede service en volledig comfort in autoverhuur. U bepaalt de voertuigcategorie en de gewenste extra opties en wij zorgen ervoor dat hij klaar staat als u aankomt. Zeker als u ervoor kiest om uw auto te boeken via onze website of app voor Android en iPhone, kunt u er zeker van zijn dat u er meteen gebruik van kunt maken. U zult waarschijnlijk aankomen op Tel Aviv Ben Gurion luchthaven (TLV). Deze ligt ongeveer 20 km verwijderd van het stadscentrum van Tel-Aviv. U kunt hier uw auto reserveren, of bij een van de andere vestigingen in Tel-Aviv. Welke voertuigcategorie u ook uitkiest, u krijgt altijd een auto van slechts enkele maanden oud.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur in Tel-Aviv biedt u veel mogelijkheden

Autoverhuur in Tel-Aviv biedt u veel mogelijkheden

Tel-Aviv is gebouwd naast de oude stad Jaffa en geldt als de modernste stad van Israël. Het is het cultureel en economisch centrum van het land. Tel-Aviv staat er bekend om dat het nooit stilstaat en met een huurauto in Tel-Aviv kunt u dit ervaren op de tijdstippen die het best passen bij uw planning. Wandel door de oude stad Jaffa, gebouwd tijdens de Ottomaanse overheersing. Breng een bezoek aan het Diaspora museum en ervaar de geschiedenis van het Joodse volk en hun Beloofde Land. Als u geïnteresseerd bent in bruisend uitgaansleven, biedt het centrum van Tel-Aviv u veel mogelijkheden om zowel van kunst, cultuur, restaurants en bars te kunnen genieten. Houdt u van architectuur, dan is de Bauhaus-stijl in de Witte Stad een echte aanrader.

Ontdek Israël door een auto te huren in Tel-Aviv

Ontdek Israël door een auto te huren in Tel-Aviv

Sixt autoverhuur maakt het mogelijk dat u ook op de meest comfortabele manier kunt genieten van de omgeving van Tel-Aviv. De oude ruïnes van Petra en het fort van Masada moet u echt gezien hebben, zeker als u interesse heeft in geschiedenis. Een dagtrip naar het meer van Galilea of de Dode Zee kunnen we u ook van harte aanraden. Natuurliefhebbers kunnen genieten van het koraalrif bij Coral Beach Reserve of Gan Hashlosha National Park, waar u ook zeker het archeologisch museum zou moeten bezoeken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties