Bergerac

Auto huren Bergerac – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een perfecte reis door de Dordogne begint met een auto huren in Bergerac. Bij SIXT treft u een aanbod aan huurauto's aan waaruit u altijd een bij uw situatie passende huurauto kunt kiezen. Onze auto's zijn zeer goed onderhouden en verkeren optisch en technisch absoluut in topconditie. Wij verhuren diverse modellen recente personenauto's voor uw vakantie of zakelijke bestemmingen. Er zijn bij onze autoverhuur ook aantrekkelijke sportauto's, cabrio's, stationwagens, robuuste SUV's en praktische busjes te huur. Wanneer u onze tarieven ziet, die wij u graag presenteren met behulp van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, dan zult u direct erkennen dat onze goedkope autoverhuur inderdaad de meest betaalbare is!

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Bergerac; een goed begin van een plezierig verblijf!

Door bij Sixt autoverhuur in Bergerac een betrouwbare auto te huren maakt u een goed begin voor een plezierig verblijf in de stad. Onze auto's zijn uitstekend verzekerd zodat u onbezorgd onderweg bent in tijdelijk vervoer dat nooit ouder is dan 6 maanden. Reserveer nu bij ons een goede en goedkope auto via de website, onze gebruiksvriendelijke mobiele app of bij uw reisbureau. Vanzelfsprekend bent u ook zeer welkom op onze vestiging bij de Perigord Luchthaven aan de goed bereikbare Route d'Agen, 24100 Bergerac. Door bij Sixt een auto te huren geniet u, door onze heldere voorwaarden en een snelle afhandeling van zaken, binnen de kortste keren van een reis door de prachtige landstreek in eersteklas tijdelijk vervoer!

Bekijk meer Bekijk minder
Dubbel genieten door een auto te huren in Bergerac!

Dubbel genieten door een auto te huren in Bergerac!

Met een huurauto van de autoverhuur in Bergerac geniet u dubbel van een mooie reis door een erg mooi deel van Frankrijk waar u op comfortabele wijze een bezoek kunt brengen aan de schitterende oevers van de rivier de Dordogne, en de uitgestrekte wijnbouw, en tabaksindustrie. Ook zijn er in de omgeving veel prachtige kastelen te bewonderen en schilderachtige dorpjes waar u volop kunt genieten van mooie oude gebouwen en veel goede horecagelegenheden waar de echte Franse keuken op gastvrije wijze in ere wordt gehouden.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties