Auto huren in Saksen

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Saksen

*De prijzen zijn berekend op 02.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Dresden West 24h, beginnend op 09.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Saksen

SIXT diensten in Saksen

SIXT diensten in Saksen

SIXT heeft een aantal huurperiodes en categorieën in Saksen om een auto te huren. Denk eens aan een comfortabele SUV voor een hele week of een voordelige sedan voor het weekend. De haal- en retourtijden zijn altijd flexibel en gelden voor iedere locatie in de streek Saksen in Duitsland. Daarnaast zijn er vele handige extra’s te boeken, zoals diverse kinderstoelen of winterbanden. SIXT doet er alles aan om je reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Start je reis naar Saksen en boek vandaag nog.
Beste steden om te bezoeken in Saksen

Beste steden om te bezoeken in Saksen

  • *Dresden is de hoofdstad van de regio Saksen: *En je kunt er het hele jaar door terecht. Deze voornamelijk barokke stad heeft mooie bezienswaardigheden, zoals de Dresden Zwinger en de Frauenkirche. Er zijn veel mogelijkheden voor excursies en vooral het Semper operahuis is leuk. Alles is gemakkelijk met de huurauto van SIXT te bereiken.
  • *Leipzig: *Een bezoek aan Saksen is niet compleet zonder een bezoek aan de stad Leipzig, gelegen in het westen van Saksen. De stad is voldoende om er een hele dag in rond te dwalen. Maar een bezoek aan de Leipzig Zoo en de Panometer is ook een aanrader. Net buiten Leipzig moet je zeker een bezoek brengen aan het Völkerslacht Denkmahl, dat is een hele ervaring.
  • *Chemnitz ligt iets zuidelijker in Saksen: *Daar vind je allerlei uitstapjes om met de huurauto te maken. Het barst er van de musea, zoals Gunzerhauer en het archeologie museum bijvoorbeeld. Deze hebben een bijzondere historische waarde voor Saksen. Verder is Chemnitz een erg gezellige Duitse stad, waar uitgaan en het theater belangrijk zijn.
Tips voor Saksen in de zomer

Tips voor Saksen in de zomer

In de zomer is de regio Saksen een aangename plek. Dan kan je een avontuurlijke cabriolet huren of samen met je gezin door het prachtige landschap rijden. Een bezoek aan het waterkasteel Klaffenbach is echt een belevenis. Deze streek in Duitsland zal je voortdurend verrassen. Maak vooral een mooie stedentrip naar Leipzig en Dresden. Dat voelt in de zomer in je huurauto als een eindeloze vakantie.
Huur een auto in Saksen

Huur een auto in Saksen

Wie de regio Saksen in Duitsland bezoekt, huurt natuurlijk een auto. Dat is namelijk heel handig en huurauto’s van SIXT zijn overal te vinden, zoals bij het treinstation van Dresden of Leipzig. Of je nu zakelijk of met je hele gezin naar dit mooie gebied in Duitsland reist, een auto huren in Saksen is makkelijk en comfortabel. De altijd nieuwe en voordelige auto’s die daarbij passen, helpen je op weg. Je kan kiezen uit SUV’s, sedans of stationwagens. Je kunt waar ook in Saksen van onze diensten gebruik maken. Ook chauffeursdiensten lopen via de SIXT app en website.
Show more

Handige weetjes voor huren in Saksen

Autoverhuur in Saksen onder de 25 jaar:

Een auto huren in Duitsland vanaf 18 jaar kan. De bestuurder moet wel 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Flexibel huren bij SIXT in de regio Saksen:

Alle huurauto’s kan je achteraf betalen of zelfs kosteloos annuleren wanneer het anders loopt dan gepland.

Autoverhuur zonder creditcard in Saksen:

Een card eigenaar kan een auto huren mits deze voldoet aan de voorwaarden en er voldoende geld op de rekening staat.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 7423 reviews
De route naar SIXT
(4,7)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
Het voertuig
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Saksen

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Saksen?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Saksen?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Saksen?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Saksen?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Saksen?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?