Autoverhuur
Zaventem
Inklappen
BelgiŽ // Zaventem
Gegevens wijzigen

Auto huren Zaventem – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Brussel Luchthaven
  Arrival Hall
  1930 Zaventem

  Ma. - Zo.07:00 - 21:00
  Feestdag07:00 - 21:00
  Op deze locatie huren

 • Brussel (Woluwe)
  Leuvensesteenweg 36
  1932 Zaventem

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za. - Zo.08:00 - 13:00
  Op deze locatie huren

 • Brussel Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Arrival Hall
  1930 Zaventem

  Ma. - Zo.07:00 - 21:00
  Feestdag07:00 - 21:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Brussel (Woluwe)

  Sixt Autoverhuur
  Leuvensesteenweg 36
  1932 Zaventem

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za. - Zo.08:00 - 13:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Een auto huren in Zaventem

Een auto huren bij Sixt is een fluitje van een cent. In Zaventem hebben wij twee locaties, een in de aankomsthal van Brussel Airports (BRU) en een aan de Bevrijdingslaan 19 te 1932 Zaventem. Beide verhuurlocaties zijn een ideaal uitgangspunt voor elk bekend en minder bekend reisdoel. Het afhalen en inleveren van uw huurauto kan wanneer u dat uitkomt, dus ook buiten kantooruren en op zon-en feestdagen. De openingstijden kunt u op deze website vinden. Sixt begrijpt dat u, eenmaal aangekomen, zo snel mogelijk uw route wilt voortzetten naar de volgende bestemming. Boek van te voren online uw huurauto via de website, via de mobiele app voor uw smartphone of uw tablet of telefonisch zodat u niet in de rij hoeft te staan bij de verhuurder. Ervaar dat een auto boeken niet alleen gemakkelijk is, maar ook voordelig. Sixt staat voor goedkope autoverhuur en uitstekende service.

Betrouwbaar vakwerk bij autoverhuur in Zaventem

Bij het huren van een auto komt meer kijken dan alleen ervoor zorgen dat de huurauto op het juiste moment op de juiste plaats wordt afgeleverd. Autoverhuur is betrouwbaar vakwerk en dat realiseren wij ons bij Sixt maar al te goed. Veiligheid staat bij Sixt voorop, dus of u nu een cabrio, sportauto of stationwagen huurt, onze auto's zijn nooit ouder dan zes maanden. Wanneer u een auto huurt bij Sixt, zit hier een standaard WA-verzekering bij inbegrepen. Mocht u dit onvoldoende vinden, kunt u de verzekering uitbreiden tot een all-risk verzekering. Wij zijn 24/7 bereikbaar op de Nederlandse hotline of op +31(0)23-5698656. U kunt bij Sixt ook kiezen voor aanvullende services. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het doorgeven van een extra bestuurder en aan het bijboeken van een navigatiesysteem of kinderzitje.

Een auto huren in Zaventem en Brussel verkennen

Wie zich in het hart van Brussel bevind, kan niet om de Grote Markt heen. Ontdek de leuke winkels, knusse terrasjes en de historische panden. Geniet van de architectuur en de sfeer van de oudste winkelgalerijen van Europa: de Sint-Hubertus-galerijen. Geniet daarnaast ook van al het lekkers dat Brussel te bieden heeft: een pintje, Brusselse wafel of een stuk chocolade. Neem de tijd om heerlijk uit eten te gaan en ervaar dat de Belgische keuken echt een naam hoog te houden heeft. Mocht u na een dag in de stad, toe zijn aan een dagje rust, ga er met uw huurauto opuit en rjid naar de Belgische kust.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice