Autoverhuur
Antwerpen
Inklappen
BelgiŽ // Antwerpen
Gegevens wijzigen

Auto huren Antwerpen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Antwerpen Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Luchthavenlei 1
  2100 Antwerp

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Antwerpen

  Sixt Autoverhuur
  Vosseschijn Straat 11
  2030 Anvers

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za.08:00 - 13:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Auto huren Antwerpen nu bij Sixt!

Een auto huren is voordelig en snel geregeld via de autoverhuur van Sixt! Antwerpen is een prachtige stad om te bezoeken, voor zakelijke doeleinden maar, natuurlijk ook voor het plezier. Bij ons kunt u gemakkelijk een auto huren die aan al uw eisen voldoet. Zo kunt u de stad verkennen, zonder u te hoeven bekommeren om het vervoer. Bij een prijsvergelijking voor goedkope prijzen komt u direct bij ons terecht. Niet alleen de prijs is aantrekkelijk, ook vindt u bij ons enkel en alleen nieuwe auto's van maximaal zes maanden oud! In Antwerpen kunt u onze meet&greet service vinden op Antwerpen airport. U kunt hier 24/7 uw huurauto ophalen. Ook is auto huren Antwerpen te vinden in de Vosseschijnstraat in het centrum van Antwerpen. U kunt ons daarnaast altijd telefonisch bereiken op +32-70-225800.

Vue depuis un pont ŗ Anvers

Betrouwbare autoverhuur Antwerpen

Voor goedkope autoverhuur moet u bij ons zijn! Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen autoverhuur brengt u gelijk bij ons. Autoverhuur Antwerpen is naast een voordelige service, ook hartstikke praktisch en snel geregeld. Een reservering plaatst u telefonisch of online via de website. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om onze speciale iPhone of BlackBerry app te downloaden, want ook daarmee kunt u uw huurauto reserveren. Het is ook altijd mogelijk om via het reisbureau auto huren Antwerpen te regelen. U kunt er ook een navigatiesysteem bij huren, dit kan nog wel eens van pas komen als u Antwerpen of een andere onbekende stad gaat verkennen!

Goedkope autoverhuur in het bruisende Antwerpen

Antwerpen is een stad die iedere bezoeker veel te bieden heeft. Naast interessante musea, is Antwerpen ook een modestad waar flink kan worden gewinkeld, zowel in chique winkelstraten als op de diverse markten. Ook zijn er velen prachtige kerken en kloosters die u gemakkelijk kunt bezoeken door een auto te huren. Het huren van een auto brengt bij ons geen langdradige administratieve rompslomp met zich mee. Wij bieden u een betrouwbare service en stellen alles op in een duidelijke huurovereenkomst. Daarnaast bent u bij ons all-risk verzekerd. Of u nu alleen reist of met een groep, het huren van een auto komt altijd van pas. Ervaar nu het gemak en comfort en plaats uw reservering voor autoverhuur Antwerpen.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice