Prijs weergeven

Home >>  >>  

BMW X5 huren

Ook een luxueuze en robuuste SUV als de BMW X5 huren behoort bij Sixt tot de mogelijkheden. In het wagenpark bij onze autoverhuur kun je kiezen voor één of meerdere modellen die zowel technisch als qua uiterlijk in bijzonder goede staat verkeren. Je zult verrast zijn over de aantrekkelijke prijs die je betaald wanneer je besluit om bij ons een BMW X5 te huren. Zoals je dat met de andere auto's van ons verhuurbedrijf ook gewend bent, ben je met het huren van een BMW X5 ook goedkoop uit ten opzichte van veel andere aanbieders. Met de BMW X5 kies je voor een auto die staat voor veiligheid, comfort, sportief rijgedrag en veel praktische binnenruimte.

  • Navigatiesysteem
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
BMW X5 huurauto
Zitplaatsen 5
Deuren 5
Transmissie Automatisch
Brandstof Benzine
Aandrijving 4x4
Klasse 5-deurs middenklasse luxueuze SUV
Minimum leeftijd 25 jaar
Momenteel niet beschikbaar

Het is niet voor niets dat de BMW X5 als een SUV te boek staat. Deze auto heeft alle sportieve en technische eigenschappen in zich die je je als liefhebber maar kunt wensen en de wagen laat je ook in ruig terrein niet snel in de steek. Daarnaast is de wat hogere instap van de BMW X5 voor veel mensen zeker ook een voordeel.

Vandaag nog voordelig bij Sixt autoverhuur een BMW X5 huren!

Begin de dag goed en besluit om vandaag nog zo'n indrukwekkende BMW X5 te huren voor een opvallend vriendelijke prijs zoals je die alleen maar bij de Sixt autoverhuur zult tegenkomen. Of je de BMW X5 nu voor privé doeleinden zoals een vakantie nodig heeft, of voor zakelijke aangelegenheden, je zit met deze auto altijd goed als het gaat om comfortabel, veilig en fraai ogend vervoer.

Sixt nodigt je van harte uit om eens zo'n sterke BMW X5 te huren!

Als je op zoek bent naar een krachtige ruime huurauto waarmee je goed voor de dag komt, dan nodigt Sixt je uit om eens een BMW X5 te huren. Het rijden in een in nieuwstaat verkerende BMW X5 van onze autoverhuur zal je zeker bevallen. Wij zijn gewend om al onze auto's tegen heldere voorwaarden razendsnel aan je te kunnen verhuren vanaf één van onze vele locaties die je kunt vinden op onze website!

360° uitzicht: De BMW X5 van binnen

Sixt Autoverhuur kan niet garanderen dat je een BMW X5 zult ontvangen, maar je zal een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse verkrijgen: XFAR.