Prijs weergeven

Home >>  >>  

BMW i8 huren

Wilt u een BMW i8 huren, een van de mooiste sportwagens, bij Sixt? Als u naar een stad als Miami op vakantie gaat of in Duitsland echt wilt genieten op de autowegen, dan is deze futuristische hybride plug-in auto een goede keuze. U wilt een auto huren om op de meest efficiënte manier alle bezienswaardigheden te zien op de tijdstippen die u bepaalt. Maar nu u deze hagelnieuwe BMW i8 kunt huren wordt autoverhuur via ons wel heel speciaal.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk

De wereld rond en weer terug - met de BMW i8

Zitplaatsen 4
Deuren 2
Transmissie Automaat
Motor Hybrid 1,5l R3
Type Sportwagen
Carrosserievorm Coupé
Snelheid 250 km/h
Vermogen 362 PK
Acriss Code XSAE
BMW i8 mieten
Momenteel niet beschikbaar

BMW i8 huren voor elke gelegenheid

Met een BMW I8 als huurauto heeft u niet alleen een zeer representatieve sportwagen, maar ook een en al comfort en luxe. Hij mag dan wel elektronisch begrensd zijn tot een maximumsnelheid van 250 km per uur, u voelt dat hij veel meer in zich heeft. Dat is met zijn zeer efficiënte vloeistofgekoelde 7.2 lithium-ion hoogspanningsaccu die een vermogen heeft van 131 pk ook geen wonder. Zeker niet als deze accu samenwerkt met de nieuwste 3-cilinder turbo-benzinemotor met een vermogen van 231 pk. Wilt u snel en sportief, dan kiest u voor de Sport-modus. En anders zet u hem in de Eco-Pro-stand als u brandstof wilt besparen.

 

  • Ideaal voor bergachtig, vlak en stad terrein.
  • Laag verbruik en geringe emissie.
  • Ruimte en comfort

BMW i8 huren bij Sixt

Sixt autoverhuur is over de hele wereld dé plek om je favoriete automodel te huren. Voor aantrekkelijke huurprijzen rijd je overal in een nieuwe BMW i8. Om altijd en overal milieubewust auto te rijden, kun je op onze verhuurlocaties de milieubesparende BMW i8 huren. Deze populaire hybride BMW kunnen we u helaas niet altijd garanderen. Wat wij u wel beloven is dat we u een auto van vergelijkbaar comfort en capaciteiten leveren, mocht de BMW i8 niet beschikbaar zijn. Welke auto u ook krijgt, wij verzekeren u dat hij niet ouder is dan een half jaar. Wilt u deze auto huren, reserveert u hem dan online en selecteert u de extra opties die u erbij wilt hebben. Wij streven ernaar om autoverhuur zo voordelig mogelijk voor u te maken en met onze sportwagens zoals deze BMW bieden wij u bovendien veel extra’s.

Als het gewenste model niet beschikbaar is, dan zullen wij zorgen voor een gelijkwaardig model.

terreinwagen huren

Terreinwagen huren bij sixt

elektrische auto huren

Elektrische auto huren

Auto huren België

Autoverhuur bij Sixt

Bestelbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

7 Persoonsbus huren

7 persoons bus huren bij Sixt

Volkswagen huren

Volkswagen huren