Prijs weergeven

Home >>  >>  

Volvo XC90 huren

Rijdt u graag in een SUV en wilt u nu deze Volvo XC90 huren bij Sixt? U bent bij ons van harte welkom. Wij maken autoverhuur voor u zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk. Via onze website of mobiele app reserveert u uw auto heel eenvoudig. Wilt u extra opties als een radio of winterbanden, dan kunt u dat meteen aangeven. Het kan gebeuren dat deze mooie Volvo niet beschikbaar is. Wij garanderen u altijd een SUV van vergelijkbaar niveau, uit dezelfde categorie en nooit een exemplaar ouder dan 6 maanden. 

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Volvo XC90 huurauto

Eigenschappen en voordelen van de Volvo XC90 UTL

De Volvo XC90 is een grote en luxueuze SUV, die al snel in zijn eerste generatie de North American Car of the Year Award won. Deze terreinwagen biedt plaats aan meerdere personen en heeft ook nog een kofferruimte van 704 liter. Afhankelijk van de brandstof wordt hij geleverd met een 2,0-liter 4-in-lijn-turbodieselmotor of -turbobenzinemotor, die afhankelijk van de uitvoering een vermogen tussen 225 en 320 pk levert. De topsnelheid ligt rond 230 km per uur en de CO2-uitstoot is laag te noemen voor een SUV van deze grootte en prestatievermogen. 

Een Volvo XC90 als huurauto bij Sixt

Deze mooie en vooral handige Volvo XC90 als auto huren voor een actieve vakantie met het hele gezin, dat is een goed idee. Hij beschikt immers over 5-7 zitplaatsen. Als u van plan bent om ook bergwegen en bospaden in te slaan, merkt u dat deze SUV er totaal geen moeite mee heeft. U combineert het comfort van een luxe gezinswagen met de prestaties van een echte terreinwagen die alle weersomstandigheden de baas is. Volvo heeft ook op het gebied van veiligheid een terechte reputatie. De Volvo XC90 staat op dit moment bekend als de veiligste SUV. Ook dat zal u comfort geven.  

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Volvo huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

BMW I8 huren

BMW I8 Huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren