Istanboel/Hilton Taksim

Istanboel/Hilton Taksim AUTOVERHUUR

adres

Cumhuriyet Street, 34367 Istanbul

GDS-Code: IST

Openingstijden

MA - ZO:

08:00 - 20:00

Vakanties:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Istanboel/Hilton Taksim

Wat maakt Autoverhuur Istanboel Taksim Hilton zo speciaal?

Autoverhuur Istanboel Taksim Hilton

Geniet van het prachtige Istanboel op eigen manier met een huurauto van SIXT. Zo kan je de stad verkennen in één van de vele beschikbare voertuigcategorieën. Kies bijvoorbeeld voor een Economy, Sedan of Compact. Of ga voor iets groters en kies uit een Bestelbusje of Personenbusje. Met onze Luxe & Sportmodellen rijd je in stijl door de straten van de stad. Ga voor compleet gemak en kies uit de vele boekbare extra’s. Zo kies je bijvoorbeeld voor navigatiesysteem of voor extra dekking tegen schade. Je ontdekt dus de rijkdom van de stad in comfort met SIXT Autoverhuur Istanboel Taksim Hilton.

SIXT vestiging op Istanboel Taksim Hilton

Gelegen in het hart van de stad, vind je de vestiging naast de ingang van het Hilton op het Taksimplein. Vanaf Internationaal luchthaven Istanboel is het 40 minuten rijden naar de vestiging. Nabijgelegen vind je bijvoorbeeld winkelcentra, het Hilton congrescentrum en Istanboel congrescentrum. Vanaf het metrostation Taşkışla is Autoverhuur Istanboel Taksim Hilton ongeveer 13 minuten lopen. Met ruime openingstijden op de vestiging, breng je jouw huurauto dus gemakkelijk terug.

Ontdek Istanboel met jouw huurauto

Ontdek de magie van Istanboel op eigen gemak met een huurauto van Autoverhuur Istanboel Taksim Hilton. Zo rijd je bijvoorbeeld binnen 15 minuten vanaf het centrum naar Galata. Hier kan je het bruisende nachtleven ontdekken of geniet je van het uitzicht in de Galata Toren. Bezoek de Grand Bazaar en geniet niet alleen van de vele kraampjes, maar ook van de culturele sfeer.