Antalya Internat. Luchthaven

Antalya Internat. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Antalya Havalimani, 07100 Antalya

GDS-Code: AYT

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Antalya Internat. Luchthaven

Een auto huren op Antalya airport (AYT)

Antalya heeft alles! Cultuur, cuisine, zon, zee, strand en historische monumenten. Wat wilt u nog meer? Misschien een huurauto om al deze plaatsen in Antalya te bezoeken? Hier heeft u Sixt voor, Sixt is uw betrouwbare en voordelige autoverhuur service. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd! Op Antalya airport heeft Sixt een Meet & Greet Service. Bij deze speciale service kunt u 24/7 terecht. U hoeft niet meer in de rij te staan, u maakt een afspraak voor een ophaal of afhaal moment en uw huurauto staat voor u klaar op het afgesproken tijdstip op Antalya airport. Bij Sixt krijgt u optimale service bij het auto huren. U kunt ons telefonisch bereiken voor een reservering of vragen op het lokale nummer +905-332-766066 of op de Nederlandse hotline. Onze behulpzame en vriendelijke medewerkers helpen u graag verder op weg!

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur op Antalya airport, het is zo geregeld met Sixt

Autoverhuur op Antalya airport, het is zo geregeld met Sixt

Sixt maakt het u graag gemakkelijk. Een auto huren hoeft geen ellenlang proces te zijn, het kan snel geregeld worden. U plaatst uw reservering telefonisch, bij uw reisbureau of online op www.sixt.nl. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de Sixt iPhone en BlackBerry app een autote huren. U heeft geruime keus uit verschillende typen auto's. U kiest de huurauto die aan uw wensen voldoet. Wilt u een auto huren voor in de stad, of een wat groter model om met uw bagage op en neer Antalya airport te kunnen rijden, het is mogelijk, Sixt helpt u verder op weg!

Een auto huren bij Sixt is betrouwbaar én voordelig

Een auto huren bij Sixt is betrouwbaar én voordelig

Op Antalya aiport, maar ook in andere landen is Sixt uw betrouwbare en voordelige service voor autoverhuur. Bij Sixt kunt u een auto huren voor privé of zakelijk gebruik. Een auto huren aan de Turkse Rivièra stelt u in de gelegenheid om er lekker op uit te trekken. U bent niet afhankelijk van het lokale openbaar vervoer. De Sixt auto's zijn actuele typen betrouwbare auto's, u zult veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Sixt biedt u de service die u nodig hebt, waar u ook bent!