Antalya Domestic Luchthaven

Antalya Domestic Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Antalya Havalimani, 07100 Antalya

GDS-Code: AYT

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Antalya Domestic Luchthaven

Een auto huren bij Antalya Domestic Luchthaven

Uw reis naar het romantische Antalya krijgt een extra dimensie als u de stad en de omgeving bezoekt met een huurauto van Sixt. U kunt in alle vrijheid genieten van de vele bezienswaardigheden en de prachtige natuur. Nadat u bent gearriveerd, kunt u ons verhuurstation op Antalya Domestic Luchthaven bezoeken. We zijn daar 24 uur per dag geopend om u te informeren over de mogelijkheden en de op dat moment geldende aanbiedingen. Als u liever voorafgaand aan uw reis een auto reserveert, dan kunt u daarvoor onze website bezoeken of gebruik maken van onze app. Via een eenvoudig menu kunt u een auto reserveren die bij aankomst op Antalya Domestic Luchthaven voor u klaar staat.

Bekijk meer Bekijk minder
Sixt autoverhuur, de voordelen op een rij

Sixt autoverhuur, de voordelen op een rij

Onze dienstverlening is gemakkelijk en goedkoop, flexibel en betrouwbaar. Sixt biedt u de keus uit een ruim assortiment met verschillende modellen van diverse merken. Zo kunt u gebruik maken van een ruime gezinsauto, indien nodig voorzien van een kinderzitje, of van een sportieve auto of cabrio. Ook veiligheid is voor onze autoverhuur belangrijk. Zo zijn de auto's nooit ouder dan een half jaar en bieden we u, en een eventuele tweede bestuurder, een passende verzekering. U kunt bij ons een auto huren die voldoet aan uw wensen en die bijdraagt aan een onvergetelijke reis.

Ontdek de omgeving op comfortabele wijze

Ontdek de omgeving op comfortabele wijze

Antalya is een mooie historische plaats, intiem en sfeervol gelegen aan de Middellandse Zee en aan de voet van het indrukwekkende Taurusgebergte. Ontdek de verschillende moskeeën en pleinen in het centrum, de diverse stranden en de vele interessante nabij gelegen plaatsen. Gebruikmakend van een van onze auto's, zijn al deze bezienswaardigheden voor u binnen handbereik.