Ostrava-Svinov Treinstation

Ostrava-Svinov Treinstation AUTOVERHUUR

adres

Peterkova 1, 721 00 Ostrava

GDS-Code: OSR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Ostrava-Svinov Treinstation

Wat maakt Autoverhuur Ostrava-Svinov Treinstation speciaal?

Autoverhuur Ostrava-Svinov Treinstation

Plan je reis in het Tsjechische Ostrava en ontdek de stad op eigen tempo met een huurauto van SIXT. Geniet van topmerken in verschillende voertuigcategorieën. Zo heb je de keuze uit een Economy, Cabrio, Sedan, Compact, Bestelbusje, Personenbusje of Luxe & Sportmodellen. Geniet van compleet comfort en gemak met onze huurauto’s. Om het helemaal gemakkelijk te maken kan je ook nog eens kiezen uit vele boekbare extra’s, zoals extra dekking, navigatiesysteem of een kinderzitje voor de kleine. Geniet van Ostrava in comfort en stijl met Autoverhuur Ostrava-Svinov Treinstation.

SIXT vestiging op Ostrava-Svinov Treinstation

Geniet van de Tsjechische stad Ostrava met Autoverhuur Ostrava-Svinov Treinstation. Bij aankomst verlaat je het treinstation via de centrale hal. Zodra je het treinstation hebt verlaten zie je meteen onze SIXT vestiging. Het ophalen en terugbrengen van je huurauto doe je gemakkelijk 24-uur per dag. Bij je boeking is dit namelijk tegen extra kosten aan te vragen bij de vestiging. Je huurauto wordt dan voor je klaar gezet op de parkeerplaats van SIXT. Je vindt de parkeerplaats tegenover het informatie centrum bij het hoofdstation van Svinov.

Ontdek Ostrava met jouw huurauto

Bij je bezoek aan Ostrava kan je genieten van het Rothschild Paleis, het Ostrava-Stred museum of het Paviljoen Tanganika. De stad bevindt zich in het zuid-oosten van het land. Hier kan je niet alleen genieten van de natuur maar rijd je vanaf de stad ook gemakkelijk naar aangrenzende landen. Zo is de Pools grens op nog geen 10 kilometer afstand en ben je met 40 kilometer rijden in Slowakije.