Ostrava Luchthaven

Ostrava Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Mosnov 401, 742 51 Mosnov

GDS-Code: OSR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 16:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Ostrava Luchthaven

Auto huren Ostrava Luchthaven, ga op ontdekking (OSR)

Een bezoek aan de Tsjechische stad Ostrava biedt een perfecte kans om te profiteren van goedkope autoverhuur bij Sixt op Ostrava Luchthaven. U wandelt na aankomst van uw vliegtuig de aankomsthal in, waar onze vriendelijke medewerkers klaar staan aan de oranjegekleurde balie van Sixt autoverhuur om u aan een nieuwe huurauto te helpen. Als u al vooraf telefonisch of via de website een auto heeft gereserveerd, liggen de sleutels voor u klaar. U kunt ook ter plaatse een auto, stationwagen, SUV of busje uitzoeken. De huurauto kan na uw verblijf in Oost-Tsjechië 24 uur per dag weer worden ingeleverd.

Bekijk meer Bekijk minder
Direct na aankomst op Ostrava Luchthaven een auto huren

Direct na aankomst op Ostrava Luchthaven een auto huren

Ostrava Luchthaven is gelegen op ongeveer 20 kilometer ten zuidwesten van de stad Ostrava. Na landing kunt u direct een auto huren of meteen in ontvangst nemen als u deze al geboekt heeft. U kunt onder meer rijden in een Mercedes, Seat, VW, Peugeot, Skoda, BMW of Audi. Handige extra's als navigatie, een kinderzitje en extra bescherming van alle inzittenden maken uw reis veiliger en aangenamer. Dankzij onze prijsvergelijking bent u verzekerd van goedkoop auto huren bij Ostrava Luchthaven. Sixt autoverhuur garandeert daarbij een bepaalde voertuigcategorie en niet een specifiek automodel.

Ostrava ontdekken met een gehuurde auto

Ostrava ontdekken met een gehuurde auto

Een rit met uw huurauto vanaf het vliegveld naar het stadscentrum duurt ongeveer 20 minuten. Autoverhuur bij Sixt geeft u alle kans om de derde grootste stad van Tsjechië in de nabijheid van de Poolse grens te verkennen. De stad heeft een lange historie en een aantal interessante bezienswaardigheden. Een goede plek om te beginnen met uw ontdekkingstocht is het nieuwe stadhuis met zijn 70 meter hoge toren. U heeft boven een geweldig uitzicht over de stad en omgeving. De dierentuin van Ostrava is een populaire attractie voor als u met kinderen reist. Iets buiten de stad bevindt zich het Landek Park Mijnmuseum, dat een fascinerend inzicht geeft in het leven van de mijnwerkers ten tijde dat steenkool het belangrijkste exportproduct van deze Tsjechische stad was.