Ostrava

Auto huren Ostrava – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Ostrava verloopt eenvoudig via SIXT. Bij ons heeft u de keuze uit een scala aan voertuigen in alle klassen en topmerken zoals bijv. BMW, Mercedes en Audi. Voor elk budget de juiste sedan, SUV, cabrio of bus. Na aankomst op de Leo Janacek luchthaven maakt u contact met onze lokale vestiging, en u bent snel op weg in een comfortabele huurauto. Een aangenaam begin van uw verblijf in de op twee na grootste stad van Tsjechië.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Ostrava

Met Sixt autoverhuur kunt u tijdens u vakantie of zakenverblijf een excellent voertuig huren tegen een voordelig tarief. De keuze is breed en de auto's zijn gemiddeld minder dan 6 maanden oud. Een geïntegreerd navigatiesysteem op het dashboard kan u assisteren bij het bereiken van locaties. Rothschild Paleis, Ostrava-Stred museum of Paviljoen Tanganika intoetsen, en het systeem zorgt voor de ideale route. In Ostrava is het verkeer gemoedelijk. De wegen verkeren zowel binnen als buiten het stadscentrum in zeer goede staat. Bovendien bestaan er ruime mogelijkheden om gratis of tegen geringe kosten te parkeren.

Bekijk meer Bekijk minder
Sixt maakt autoverhuur in Ostrava simpel

Sixt maakt autoverhuur in Ostrava simpel

U kunt de auto huren die precies aansluit op het doel van u verblijf in Ostrava. Automaat, diesel uitvoering, winterbanden of sneeuwkettingen, een extra kinderzitje of bluetooth behoren tot de standaard opties. Een eigen transportmiddel biedt bovendien de mogelijkheid om ook gebieden buiten de stad te verkennen. Het zuidoosten van Tsjechië staat bekend om het vele natuurschoon. De Poolse grens ligt op minder dan 10 kilometer afstand en Slowakije is maar 40 kilometer verwijderd. Haal het maximale uit uw verblijf met een auto uit onze goed onderhouden vloot. Ook in Ostrava bieden we u op maat gesneden autoverhuur.

Een huurauto in Ostrava brengt mooie plaatsen binnen bereik

Een huurauto in Ostrava brengt mooie plaatsen binnen bereik

Ostrava is de afgelopen 25 jaar getransformeerd tot een bekoorlijke toeristische bestemming. Museums en andere bezienswaardigheden zijn verrezen op plekken waar kolenmijnen en industrieparken stonden. Met een huurdauto kunt u zich comfortabel en effectief verplaatsen binnen de stad en een bezoek brengen aan de Boského Spasitele kathedraal, het befaamde Cesky Dum restaurant of de New City Hall kijktoren met fantastisch panorama zicht over geheel Ostrava. Naar de bruisende openlucht badplaats Letní Koupalite is slechts een kwartiertje rijden vanaf het centrum.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties