Auto huren in Ostrava

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Ostrava

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Ostrava-Svinov treinstation, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Ostrava

Auto huren Ostrava – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Ostrava – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Ostrava verloopt eenvoudig via SIXT. Bij ons heeft u de keuze uit een scala aan voertuigen in alle klassen en topmerken zoals bijv. BMW, Mercedes en Audi. Voor elk budget de juiste sedan, SUV, cabrio of bus. Na aankomst op de Leo Janacek luchthaven maakt u contact met onze lokale vestiging, en u bent snel op weg in een comfortabele huurauto. Een aangenaam begin van uw verblijf in de op twee na grootste stad van Tsjechië.
Goedkoop auto huren in Ostrava

Goedkoop auto huren in Ostrava

Met Sixt autoverhuur kunt u tijdens u vakantie of zakenverblijf een excellent voertuig huren tegen een voordelig tarief. De keuze is breed en de auto's zijn gemiddeld minder dan 6 maanden oud. Een geïntegreerd navigatiesysteem op het dashboard kan u assisteren bij het bereiken van locaties. Rothschild Paleis, Ostrava-Stred museum of Paviljoen Tanganika intoetsen, en het systeem zorgt voor de ideale route. In Ostrava is het verkeer gemoedelijk. De wegen verkeren zowel binnen als buiten het stadscentrum in zeer goede staat. Bovendien bestaan er ruime mogelijkheden om gratis of tegen geringe kosten te parkeren.
Sixt maakt autoverhuur in Ostrava simpel

Sixt maakt autoverhuur in Ostrava simpel

U kunt de auto huren die precies aansluit op het doel van u verblijf in Ostrava. Automaat, diesel uitvoering, winterbanden of sneeuwkettingen, een extra kinderzitje of bluetooth behoren tot de standaard opties. Een eigen transportmiddel biedt bovendien de mogelijkheid om ook gebieden buiten de stad te verkennen. Het zuidoosten van Tsjechië staat bekend om het vele natuurschoon. De Poolse grens ligt op minder dan 10 kilometer afstand en Slowakije is maar 40 kilometer verwijderd. Haal het maximale uit uw verblijf met een auto uit onze goed onderhouden vloot. Ook in Ostrava bieden we u op maat gesneden autoverhuur.
Een huurauto in Ostrava brengt mooie plaatsen binnen bereik

Een huurauto in Ostrava brengt mooie plaatsen binnen bereik

Ostrava is de afgelopen 25 jaar getransformeerd tot een bekoorlijke toeristische bestemming. Museums en andere bezienswaardigheden zijn verrezen op plekken waar kolenmijnen en industrieparken stonden. Met een huurdauto kunt u zich comfortabel en effectief verplaatsen binnen de stad en een bezoek brengen aan de Boského Spasitele kathedraal, het befaamde Cesky Dum restaurant of de New City Hall kijktoren met fantastisch panorama zicht over geheel Ostrava. Naar de bruisende openlucht badplaats Letní Koupalite is slechts een kwartiertje rijden vanaf het centrum.
Show more

Handige weetjes voor huren in Ostrava

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Ostrava?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Ostrava dien je tenminste 20 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Ostrava.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Ostrava?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Ostrava. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,9
Op basis van 20 reviews
Na de inlevering
(5,0)
Op de SIXT-vestiging
(5,0)
De route naar SIXT
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Ostrava

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Ostrava?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Ostrava?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Ostrava?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Ostrava

Meer weergeven

Site Navigation