Marbella

Marbella AUTOVERHUUR

adres

Ctra. de Cádiz, km 183, 29600 Marbella

GDS-Code: QRL

Openingstijden

MA - ZO:

09:00 - 17:30

Vakanties:

09:00 - 17:30

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Marbella

Goedkoop een auto huren in Marbella

Gaat u binnenkort voor zaken of vakantie naar Andalusië? Dan wilt u daar ongetwijfeld niet gebonden voelen aan uw hotel. U kunt heel voordelig een auto huren in Marbella bij Sixt autoverhuur. Op onze vestiging heeft u de keuze uit populaire voertuigcategorieën zoals luxe sedans, sportwagens, cabrio's of SUV's. Wilt u een auto huren met extra's zoals navigatie, een kinderstoeltje of automatische transmissie, dan geeft u dat eenvoudig aan bij uw boeking. U kunt uw reservering online plaatsen, ook via onze gratis apps voor Android en iOS. 

Goedkoop een auto huren in Marbella
Bekijk meer Bekijk minder
De vestiging van Sixt autoverhuur in Marbella

De vestiging van Sixt autoverhuur in Marbella

Als u bij onze vestiging in Marbella een auto reserveert, garanderen we u te allen tijde een goed onderhouden huurauto uit dezelfde voertuigcategorie. Het grootste deel van ons wagenpark is niet ouder dan een half jaar en van veel moderne gemakken voorzien. Onze vestiging vindt u op de Boulevard Principe Alfonso de Hohe, bij NH Hotel Alanda. Als u op het vliegveld van Malaga arriveert, volgt u de AP-7 die evenwijdig aan de kust loopt. Onze vestiging bevindt zich op loopafstand van het strand. 

Met een huurauto Marbella en omgeving verkennen

Met een huurauto Marbella en omgeving verkennen

Het mondaine en enigszins decadente Marbella trekt veel toeristen, niet alleen tijdens de warme zomermaanden. Wilt u veel van de stad en omgeving zien, dan is een huurauto geen overbodige luxe. Bezoekt u zeker de  Avenida del Mar, waar een aantal beelden staan die gemaakt zijn door Salvador Dalí. De meest luxueuze jachten kunt u bewonderen in de haven Puerto Banus, waar u geniet van een prachtig uitzicht over de zee en op de hoge berg La Concha. In het uitgestrekte stadspark Parque de la Alameda kunt u tot rust komen of genieten van live muziek. Gaat u ook zeker naar het prachtige paleis Alhambra in Granada. Ooit was dit het paleis van het Spaanse koningshuis. Natuurliefhebbers zullen genieten van de ruige natuur in nationaal park Sierra Nevada.