Marbella

Auto huren Marbella – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren Marbella, een verstandige keuze

Ook in het decadente Marbella kunt u een Sixt auto huren! In Marbella ziet u de meest mooie en dure auto's in het straatbeeld. Dankzij onze goedkope autoverhuur hoeft u absoluut niet onder te doen voor de jetset van Marbella. Autoverhuur Marbella vind u bij NH Hotel Alanda op de Boulevard Principe Alfonso de Hohe. Dagelijks van 09:00 uur tot 17:30 uur zijn wij geopend of u kunt ons telefonisch bereiken op +34 902491616.

Bekijk meer Bekijk minder
Een splinternieuwe auto met autoverhuur Marbella

Een splinternieuwe auto met autoverhuur Marbella

Jawel, onze huurauto's zijn nooit ouder dan zes maanden. U bent verzekerd van het rijden in een bijna nieuwe auto! U heeft de keuze uit verschillende luxe modellen die perfect zullen passen tussen alle andere bolides in Marbella. Auto huren Marbella heeft u in een mum van tijd gereserveerd. Dit kan namelijk telefonisch, via de website, de iPhone en BlackBerry app of via uw reisbureau. Het is snel geregeld en als u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zal het bevestigen, wij zijn ook nog een harstikke voordelig!

Erop uit met een auto huren in Marbella

Erop uit met een auto huren in Marbella

Marbella is een prachtige badplaats aan de Costa del Sol met prachtig weer. Een auto huren is de meest ideale manier om u zich in Marbella te verplaatsen of om naar één van de omringende plaatsen te rijden. Een dagje naar het strand is een stuk comfortabeler met onze autoverhuur service. In Marbella kunt u ook de bronzen beelden van Salvador Dalí op de Avenue del Mar bewonderen. Of een bezoek brengen aan het Museo del Grabado Español Contemporáneo of u zich vergapen aan de jachten in de Puerto Banús. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd de overheerlijke Spaanse gerechten waar u zich te goed aan kunt doen. Deze stad heeft veel te bieden en het wordt u nu extra makkelijk gemaakt met de voordelige autoverhuur Marbella service. Kies nu uw favoriete model auto uit en vertrek naar het zonnige Marbella.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties