Autoverhuur
Malaga Luchthaven
Inklappen
Spanje // Malaga // Malaga Airport
Gegevens wijzigen

Auto huren Malaga Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Terminal 2 & 3 Llegadas
  29004 Malaga ES +34-871180192
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: AGP
Openingstijden
Ma. - Zo.08:00 - 23:00
Feestdag08:00 - 23:00
 
 24u inleveren

Welkom! Ik ben filiaalmanager, en samen met mijn team zorgen we ervoor dat u goed geholpen wordt op Malaga Airport. Een auto huren gaat erg snel en gemakkelijk via onze website, uw mobiel of uw tablet. U kiest uw favoriete huurauto uit en wij zorgen ervoor dat de auto klaar staat bij uw aankomst op de luchthaven. Bij onze autoverhuur kunt u een auto huren voor veel gelegenheden. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is en het enige wat u hoeft te doen is te genieten van uw verblijf op Malaga en omstreken! Namens het team wensen we u alvast een fijne reis en hopelijk tot snel op Malaga Luchthaven!

Ultieme flexibiliteit door een auto te huren op Malaga Airport (AGP)

Malaga Luchthaven

Malaga, in het uiterste zuiden van de Spaanse autonome regio AndalusiŽ, is een mediterrane stad die u maar al te graag met een auto verkent. Een auto huren in Malaga. We beschikken over een ruim aanbod van goed onderhouden huurauto's. Onze balie, door de opvallende oranje kleur moeilijk over het hoofd te zien, vindt u in de grote aankomsthal van Terminal 2 en 3. Doordat we 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend zijn, zult u dus altijd bij ons terecht kunnen voor een huurauto.


Autoverhuur op Malaga Airport: eenvoudig geregeld

Malaga Luchthaven

Door in Malaga een auto te huren, rijdt u moeiteloos naar de vele toeristische trekpleisters die deze temperamentvolle stad te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan romantische paleizen uit de Arabische periode, aan oude christelijke kerken en aan een zonovergoten promenade langs de Middellandse Zee. Bent u op zakenbezoek, dan kan een auto huren ook van pas komen om naar de uitgestrekte bedrijventerreinen te rijden. Deze liggen tussen Malaga Airport en de historische stadskern in.


Een auto huren om meer van Spanje te zien

Malaga Luchthaven

Het zuiden van Spanje is geheel terecht een populaire toeristische bestemming. Zo ligt de stad zelf aan de Costa del Sol, een kuststrook gekenmerkt door prachtige zandstranden, palmbomen, resorts en pittoreske kleine dorpjes. Met een auto van Sixt rijdt u echter ook snel naar de grillige pieken van de Sierra Nevada. Wie nog meer van de betoverende cultuur van AndalusiŽ wil weten, kan natuurlijk ook nog Granada bezoeken. Het middeleeuwse Alhambra-paleis in deze stad staat eervol vermeld op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Meer verhuurlocaties op luchthavens 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.08:00 - 23:00
Feestdag08:00 - 23:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Malaga Luchthaven AGP Terminal 2 & 3 Llegadas 29004 Malaga 36.674934, -4.488935 +34-871180192

Sixt verhuurstation Malaga Luchthaven AGP

Terminal 2 & 3 Llegadas
29004 Malaga
 
Telefoon +34-871180192

Routebeschrijving - zo vindt u ons

INFORMATIE OM UW SIXT AUTO OP TE HALEN

Wanneer u de car rental hal verlaat stapt u in de lift aan uw linker zijde en gaat u omhoog naar verdieping 0. Eenmaal op verdieping 0 verlaat u de lift naar links en vervolgens naar rechts daarna rechtdoor totdat u de gemarkeerde Sixt zone bereikt op verdieping 0 in parkeergarage P2. Daar zult u onze "Servicepoint" vinden waar u uw huurovereenkomst moet presenteren, onze behulpzame medewerkers zullen u de sleutels van uw voertuig overhandigen.


INFORMATIE OM UW SIXT AUTO IN TE LEVEREN

Volg de borden Malaga aeropuerto/San Julian. Op het luchthaven gebied borden " Car Rental" volgen. In de parkeergarage zult u de teruggave zone vinden op kluis welke naast het Sixt Kant oor te vinden is. Tijdens openingstijden zal etage 0 (Parking P2) waar u ook de sleutels heeft opgehaald. Er zijn borden geplaatst voor de "Car Return" zone. Overhandig de sleutels aan een Sixt Medewerker of deponeer deze buiten openings tijden in de sleutel teruggave een Sixtmedewerker persoonlijk de auto-teruggave begeleiden.


Plattegrond downloaden

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Busje
 • Voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen
 • 24u inleveren
 • Express balie

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice