Mahon

Auto huren Mahon – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Onbezorgd Menorca ontdekken

Op het schitterende Menorca kunt u in de stad Mahon bij Sixt autoverhuur een prima auto reserveren. Een auto huren in Mahon kan bij ons op drie locaties. Schitterende personenauto's, stationwagens en SUV's staan voor u klaar. Onze huurauto`s zijn nooit ouder dan een half jaar en van alle gemakken voorzien.

Bekijk meer Bekijk minder
Service van hoge kwaliteit

Service van hoge kwaliteit

Op Menorca Mahon Luchthaven (MAH), locatie Arrival Hall, bent u elke dag welkom. Ons getrainde personeel helpt u snel aan de gewenste huurauto. Ook in de stad op Son Cremat 10 - Poima, 07714 Mahon en bij de haven aan Puerto de Mahon, 07701 Mahon vindt u onze goedkope autoverhuur. Een auto huren kan ook thuis. U belt dan gewoon ons reserveringsnummer: 023 - 56 986 56. Boekt u bij een reisbureau, dan weten ook zij onze autoverhuur Mahon prima te vinden. Ook online kunt u bij ons een auto huren in Mahon. Bijvoorbeeld via deze website, of anders met behulp van onze handige mobiele app. Autoverhuur Mahon biedt u alle mogelijkheden voor een geslaagde vakantie. Een navigatiesysteem, kinderzitje of all-risk verzekering in uw huurovereenkomst? Geen probleem, onze vriendelijke baliemedewerkers hebben dit zo voor u geregeld. Ook maken zij voor u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Zo maakt u altijd gebruik van de voordeligste mogelijkheid.

Bezichtig het prachtige eiland

Bezichtig het prachtige eiland

De wegen op Menorca doorkruisen het hele eiland. Genieten van het uitzicht op de Monte Toro? Het is beslist de moeite waard om een auto te huren voor een bezoek aan deze hoogste berg van Menorca. Precies aan het andere uiteinde van Menorca ligt de stad Ciutadella. Net als Mahon is dit een belangrijke stad op het eiland. Een bezoek is beslist de moeite waard. De stad herbergt een fraaie kathedraal uit 1287, heeft een gezellige haven en een prachtig wandelgebied. Natuurlijk gebruikt u uw gehuurde auto ook om Mahon zelf uitgebreid te verkennen. Bekijk de middeleeuwse poort aan de Pont de Sant Roc, hij stamt uit 1359. Geniet daarna van een drankje op een terrasje in de oude binnenstad. Een prettige vakantie toegewenst!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties