Autoverhuur
Las Palmas (Gran Canaria)
Inklappen
Spanje // Las Palmas (Gran Canaria)
Gegevens wijzigen

Auto huren Las Palmas (Gran Canaria) – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Onze autoverhuur in Las Palmas kent een modern en gevarieerd wagenpark, daarnaast bestaan er ook een aantal zeer aantrekkelijke diensten die ervoor zorgen dat u het eiland Gran Canaria comfortabel en zonder ongemak kunt ontdekken. Indien u van plan bent met het vliegtuig hierheen te reizen, kunt u op de luchthaven onze service al genieten. Het is mogelijk om thuis op uw vertrouwde computer uw reservering te plaatsen en deze vervolgens op uw bestemming op te halen.

 
 • Gran Canaria Airport
  Autopista General del sur C-1
  35230 Las Palmas

  Ma. - Zo.07:00 - 24:00
  Feestdag07:00 - 24:00
  Op deze locatie huren

 • Gran Canaria Airport

  Sixt Autoverhuur
  Autopista General del sur C-1
  35230 Las Palmas

  Ma. - Zo.07:00 - 24:00
  Feestdag07:00 - 24:00

  24u ophalen
  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Een auto huren in Las Palmas Gran Canaria

zon in Las palmas Gran Canaria

Om het exacte adres van onze locaties te vinden, dient u louter op de pijl rechts naast de locatie te klikken. Vervolgens verschijnt het adres hieronder. Indien u liever een plattegrond ziet waarop een alle Sixt locaties binnen Gran Canaria worden weergegeven, kunt u op het tabje boven alle locaties klikken. De lijst met locaties zal dat veranderen in deze kaart. Er zijn verschillende auto's die Sixt aanbiedt op Gran Canaria. Dit varieert van compacte sedans tot minibussen voor 9 personen. We beschikken natuurlijk ook over tussen maten zoals een stationwagen die ideaal is voor een gezinsvakantie of een mooie cabrio die bij lekker weer het fijnste rijden. Om het ruigere terrein van uw vakantiebestemming te ontdekken is een SUV een mooie uitkomst. Alle auto's die Sixt verhuurt zijn van bekende merken, zodat u van te voren weet wat u kunt verwachten. Dit zijn merken als Mercedes-Benz, BMW, Audi. Ons doel is bijdragen aan een voorspoedig verloop van uw vakantie. Daarom biedt onze locatie op Las Palmas Gran Canaria een 24 uurs pick up en return service. Zo hoeft u dus niet onnodig lang op het vliegveld te blijven om uw huurauto op te halen of in te leveren. Ook bieden wij een tal van aanvullende opties, denk hierbij aan het afkopen van het eigen risico, zo gaat u altijd met een gerust hart de weg op. Andere opties zijn gegarandeerde navigatie of kinderzitjes. Pasage Gran Canaria

Onze Service

Reizen op Las Palmas en gebruik maken van onze autoverhuur

Zodra u uw auto hebt opgehaald op de luchthaven staat u niets meer in de weg om het eiland te ontdekken. Het centrum is niet verder dan een kleine 20 minuten rijden. Vanuit de luchthaven volgt op de snelweg richting Gran Canaria of GC-1 tussen de steden Las Palmas en de gemeente Mogan.Strand van Las Palmas de Grande Canarie

Las Palmas wordt gepresenteerd als een levendige stad vol met schoonheid, waar in elke hoek wel iets anders te ontdekken is. De cultuur en rijke geschiedenis van dit gebied heeft hier de overhand. Met name in de wijk Vegueta, de oudste in de stad, die ook op de wereld erfgoedlijst staat sinds 1990. Door de uitzonderlijke stedelijke infrastructuur van Las Palmas is het een moderne stad en bezit het een weredelijke kant die wordt begeleid door prachtig kustgebied. In dit gebied zijn de twee baaien, Playa de las Canteras en Alcaravaneras strand, naast Puerto de la Luz en het schiereiland van La Isleta, die de populaire wijk met dezelfde naam uitstrekt.
Verkeersinformatie

Rijden door de straten van Las Palmas is eenvoudig, hoewel de gemiddelde verkeersdrukte hoog is, houdt de duidelijke bewegwijzering de routes overzichtelijk. Met betrekking tot parkeren, is het handig te weten dat er meer dan 120.000 openbare plekken zijn om te parkeren. Daarnaast zijn er ongeveer 25.000 parkeerplekken die privaat zijn beheerd. Zoals Vegueta, FastPark, Rincůn en Mata.

Veel gestelde vragen

Hier beneden vind je antwoorden op enkele veel gestelde vragen, houd er rekening mee dat elk land specifieke regels heft, dus voor de uitgebreide informatie raadpleeg alstublieft huurauto informatie pagina.

Heb ik een creditcard nodig?

Kan ik een specifiek model huren? Kan ik het model veranderen wanneer ik niet tevreden ben?

Moet ik de borg betalen?

Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren?

Wat dekken de verschillende verzekeringen?

Kan ik een auto huren bij de ene locatie en inleveren bij de andere?

Is het mogelijk mijn boeking aan te passen of te annuleren?

Levert sixt een huurauto aan de voordeur?

Kan ik over landsgrenzen met mijn huurauto?

Hoe is het geregeld met de brandstofkosten?

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice