Jerez de la Frontera

Auto huren Jerez de la Frontera – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Jerez de la Frontera: niet moeilijk

Gaat u op reis naar Jerez de la Frontera in het zuiden van Spanje, dan is een auto huren bij Sixt autoverhuur zo geregeld! Wij zijn namelijk gevestigd op slechts enkele honderden meters van het internationale vliegveld (XRY) ten noorden van de stad. Om het u nog gemakkelijker te maken, staan we zelfs voor u klaar met een shuttlebus op het parkeerterrein van de luchthaven. Vanaf hier rijden we u dan meteen naar ons filiaal waar u de keuze heeft uit een ruim aanbod van prima huurauto's. Voor aankomst al een auto reserveren is vanzelfsprekend ook mogelijk. U kunt dit telefonisch doen, maar via onze website boekt u eveneens in een paar klikken al een auto.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur in Jerez de la Frontera: zie meer van Spanje

Autoverhuur in Jerez de la Frontera: zie meer van Spanje

Jerez de la Frontera is een stad met tal van bezienswaardigheden. Zo is er een middeleeuwse kathedraal, een Moors kasteel en zijn er talloze pittoreske kerkjes. Door een auto te huren in Jerez de la Frontera, bent u echter ook in staat meer van de omgeving te zien. Deze staat vooral bekend om de uitgestrekte wijngaarden welke worden gebruikt voor sherrywijnen. In de nog wijdere omtrek trekken betoverend mooie steden zoals Cádiz en Sevilla de aandacht, terwijl het Parque Natural Los Alcornocales natuurliefhebbers op zijn wenken zal bedienen. Kortom, een auto huren in Jerez de la Frontera stelt u in staat optimaal van dit mooie stukje Spanje te genieten.

Betaalbare autoverhuur in Jerez de la Frontera

Betaalbare autoverhuur in Jerez de la Frontera

Als een van de grootste autoverhuurders ter wereld staan we bekend om onze uitstekende service. Niet alleen is onze huurovereenkomst duidelijk te begrijpen, ook zijn we in staat aanvullende diensten zoals een all-risk verzekering en een navigatiesysteem voor u te regelen. Toch betekent dit niet dat we hoge prijzen hanteren. In een recente prijsvergelijking voor goedkope prijzen kwamen we namelijk zelfs als een van de meest voordelige autoverhuurders uit de bus! Bent u dus op zoek naar degelijke en goedkope autoverhuur? Dan moet u een auto huren bij ons!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties