Gran Canaria

Huur een auto in Gran-Canaria

Huur een auto in Gran-Canaria en ontdek alle kanten van dit mini continent. Het eiland heeft een uitgebreid en goed onderhouden wegennetwerk, dus vanuit je SIXT premium sedan of convertible verken je alle uithoeken. Vanaf Las Palmas de Gran Canaria Airport (LPA) rij je in je gereserveerde SIXT huurauto zo door naar je hotel of appartement. Je huurauto ophalen en inleveren is eenvoudig, kan 24 uur per dag en de SIXT medewerkers staan je graag te woord in het Engels. Diesel of benzine, handgeschakeld of automaat, de uitgebreide vloot van SIXT vol premium modellen voor economy prijzen heeft het.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Gran-Canaria

Hoe lang je ook op Gran-Canaria verblijft, met een SIXT huurauto haal je het maximale uit je reis. Is een dag of twee het eiland rondtoeren voldoende voor je, dan is eendagshuur perfect. Het liefst de hele vakantie over je huurauto beschikken voor maximale vrijheid en mobiliteit? Dan is de wekelijkse verhuur een prima optie. Met een personenbusje is er plaats voor de hele familie, en alle koffers, en in een SUV houdt niets je tegen. GPS voorkomt verdwalen en kinderzitjes garanderen de vieligheid van de kleinste reizigers.

Handige tips bij bezoek aan Gran-Canaria

Wat te doen in Gran-Canaria

Huur een auto in Gran-Canaria en aan het einde van je vakantie heeft dit eiland geen enkel geheim meer voor je. Ieder hagelwit strand, iedere vulkaan en elke ravijn heb jij in het vizier. Het bos van Tamabada, de prachtige Arucas kerk en het gitzwarte vulkaanzand, je wilt alles zien. Mis El Museo Canario en het La Rama museum en gelijknamige festival in Agaete niet.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties