Costa del Sol

Auto huren Costa del Sol – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Gemakkelijk een auto huren in Costa del Sol

Tijdens uw verblijf in Spanje wilt u goedkoop en zelfstandig de omgeving verkennen. U kunt bij onze autoverhuur in Costa del Sol terecht voor scherpe prijzen en een goede service. Wanneer u bij ons een auto huurt zorgen we dat uw huurauto direct voor u klaar staat wanneer u arriveert, ook buiten sluitingstijden. U vindt onze Sixt autoverhuur filialen op de luchthaven van Malaga, het Malaga Renfe station, Estepona/Kempinski Hotel Bahia en bij het Marbella/NH Hotel Alanda. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur in Costa del Sol

Goedkope autoverhuur in Costa del Sol

Een auto huren hoeft helemaal niet duur te zijn. Of u nu een stationwagen wilt huren of een cabrio, we hebben een uitgebreid assortiment en bieden goedkope autoverhuur met uitsluitend nieuwe auto's (maximaal zes maanden oud). U kunt uw comfortabele huurauto online boeken. Op onze website kunt u onze prijsvergelijking voor goedkope prijzen bekijken voor het meest gunstige tarief. Ook is het mogelijk om via een reisbureau of telefonisch te boeken via het nummer 034-902-491616 of via onze smartphone app. Wanneer u liever persoonlijk boekt bent u welkom op één van onze filialen om een auto te huren in Costa del Sol.

Rubriek

Rubriek

Tijdens uw bezoek heeft u geen zin om rekening te houden met het openbaar vervoer. Een auto huren is dan een goed alternatief. Bij het boeken kunt u een navigatieset bijboeken zodat u alle geplande bezienswaardigheden snel weet te vinden. Met een auto kunt u ook bezienswaardigheden en attracties buiten het centrum bezoeken zoals één van de vele musea, het Sealife Benalmedena aquarium, de Romeinse theater ruïne, het Aqualand Torremolinos waterpark of het Lobo wildlife park. Na een heerlijk dagje weg stapt u weer in uw auto en kunt u heerlijk eten en genieten van het uitzicht bij de restaurants aan de kust.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties