Bilbao

Auto huren Bilbao – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Bilbao

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en voordelige auto in Bilbao, dan bent u aan het juiste adres bij Sixt autoverhuur. Dankzij het uitgebreide wegen netwerk is het met een auto eenvoudig om de hoogtepunten van het Baskenland in de omgeving van Bilbao te verkennen. U rijdt door het groene heuvelachtige landschap en ook de kustwegen zijn indrukwekkend mooi. U bent binnen een handomdraai in het gezellige San Sebastián maar ook Bilbao zelf is een prachtige stad met vele culturele bezienswaardigheden. Mist u vooral het Guggenheim museum niet! Ook de Santiago kathedraal en de Begoña basilica zullen u versteld doen staan.

Bekijk meer Bekijk minder
Een passende auto huren in Bilbao

Een passende auto huren in Bilbao

Wanneer u een auto huurt in Bilbao kunt u deze ophalen bij een van onze verhuurstations. Komt u met het vliegtuig aan dan kunt u uw huurauto bij de service balie in de luchthaven van Bilbao ophalen. Als het u beter uitkomt is er ook een verhuurstation in het centrum van de stad. Beide ophaalpunten zijn van maandag tot en met zondag geopend. Een auto kunt u online huren via de website, via de mobiele app of telefonisch. Wij hebben verschillende categorieën auto's in ons assortiment waardoor u een auto kunt kiezen die bij uw behoeften aansluit. Zowel voor een zakelijke reis als voor een vakantie hebben wij passende auto's in ons royaal assortiment. Een auto huren is zelden zo makkelijk geweest!

Goedkope autoverhuur met kwaliteit

Goedkope autoverhuur met kwaliteit

Onze auto's voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en geen enkele auto is ouder dan een half jaar. Bovendien bieden wij altijd scherpe tarieven bij de autoverhuur in Bilbao omdat wij gebruik maken van prijsvergelijking voor goedkope prijzen tijdens de reservering. Door een auto te huren geniet u van een onbezorgde vakantie of zakenreis in Bilbao. Baskenland zal u verrassen. Het is een bijzondere bestemming, dichtbij Frankrijk en Portugal maar met een geheel eigen identiteit. Dankzij de autoverhuur in Bilbao kunt u van elke seconde van uw verblijf genieten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties