Singapore Changi Luchthaven

Singapore Changi Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

80, Blvd Airport, Unit 01-K05, 819642 Singapore

GDS-Code: SIN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

09:00 - 21:00

Vakanties:

09:00 - 21:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Singapore Changi Luchthaven

Beschikbare autogroepen op Singapore Changi Luchthaven

* De prijzen zijn berekend op 24.01.2023 voor een 7-daagse-prepaid huur op Singapore Changi Luchthaven vanaf 24.02.2023. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.

Een auto huren op Singapore Airport voor nog meer gemak (SIN)

In tegenstelling tot de meeste luchthavens waar autoverhuur van Sixt mogelijk is, treft u op Singapore Airport geen balie van ons aan. In plaats daarvan kunt u van tevoren via het internet al een auto reserveren. Vanzelfsprekend is er een ruime keuze aan huurauto's die perfect geschikt zijn voor zowel zakelijke als toeristische doeleinden. Bij aankomst op het vliegveld zal een van onze medewerkers dan bij de uitgang voor u klaar staan, om u vervolgens meteen naar onze huurauto te begeleiden. De auto weer inleveren gaat al even probleemloos. Makkelijker kan het dus bijna niet!

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur op Singapore Airport: snel en simpel

Autoverhuur op Singapore Airport: snel en simpel

Als een van de belangrijkste handelssteden in Azië ontvangt Singapore dagelijks vele duizenden zakenreizigers. Door bij Sixt een auto te huren, rijdt u gelukkig eenvoudig van uw hotel naar de haven of de grote internationale bedrijven die over heel de stad te vinden zijn. Voor vakantiegangers is er in deze voormalige Britse kolonie echter ook genoeg te zien en te doen. Zo staan de moderne wolkenkrabbers en negentiende-eeuwse architectuur zij aan zij, terwijl attracties zoals de schitterende tuinen op het eilandje Sentosa en de Singapore Night Safari ook niet gemist mogen worden.

Een auto huren om door te rijden naar Maleisië

Een auto huren om door te rijden naar Maleisië

Nog een goede reden om een auto te huren op Singapore Airport, is dat dit u in staat stelt zelf naar Maleisië te rijden. Kuala Lumpur en de tropische binnenlanden van dit aangrenzende land komen zo binnen handbereik te liggen. Houd er wel rekening mee dat een voor driekwart gevulde tank een wettelijke vereiste is om de grens over te mogen.