Singapore

Huur een auto in Singapore

Ga je voor vakantie of zaken naar Singapore? Een auto huren doe je natuurlijk bij SIXT. Onze locaties zijn gemakkelijk te vinden en de vloot is ruim. De SIXT-balie's zijn makkelijk te herkennen en verspreid door het hele land. Zo kies je bijvoorbeeld voor een compacte stadsauto of luxe sportwagen waarmee je je gemakkelijk van A naar B beweegt. En natuurlijk word je ontvangen bij het SIXT-kantoor met een lach en duidelijke informatie. Boek je huurauto via de app of website en je bent zo op een van de grote wegen die Singapore rijk is.

singapore side

SIXT diensten in Singapore

Een auto huren in Singapore betekend dat je kiest voor een uitgebreide vloot en altijd goede service. Of je nu een cabrio of SUV wilt, hier vind je de passende auto. En ben je met een groter gezelschap? Kies dan voor een personenbus. Bij alle auto’s zijn allerlei extra’s bij te boeken als een navigatiesysteem of Wifi-hotspot. Zo blijf je altijd verbonden met iedereen thuis. Langetermijn verhuur of weekendverhuur, alles is mogelijk en op maat af te stemmen, zelfs als je de auto voor one-way verhuur wilt.

Handige tips bij bezoek aan Singapore

Beste plekken om te bezoeken in Singapore

  • Singapore: Singapore is rijk aan verschillende omgevingen. Zo ben je voor luxe aan het juiste adres in de gelijknamige hoofdstad waar de warenhuizen, restaurants en koloniale je om de oren vliegen. Ook natuur is hier in overvloed te vinden. In de Botanische Tuinen kijk je je ogen uit in de perfect onderhouden tuinen waar je uren door kunt wandelen.
  • Boat Quay: Boat Quay is de oude haven van Singapore waar de geschiedenis van dit land tot leven komt. Waar vroeger rijke Chinese handelaren werkten, is het nu een hippe straat waar je lekker uit eten kunt gaan.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties