Autoverhuur
ServiŽ
Inklappen
ServiŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in ServiŽ - huurauto online boeken

Een betrouwbare en voordelige auto huren in ServiŽ

In ServiŽ kunt u bij Sixt autoverhuur heel voordelig een betrouwbare auto huren. Zo bent u ook hier verzekerd van gedegen vervoer voor een gunstige prijs, alle vrijheid van de wereld en het allerbelangrijkst: veiligheid. Onze locaties in ServiŽ zijn allen centraal gelegen in en rondom de hoofdstad Belgrado. Zo vindt u ons in Novi Sad, op Belgrado Airport(BEG) en in Belgrado bij Hotel Hyatt en Zorsa Klemansoa. Ideaal, want alle belangrijke wegen zijn gesitueerd rondom deze plaatsen. Zo kunt u heel makkelijk de tocht inzetten naar elders in het land! En of u nu gaat voor een compacte Smart, een comfortabele Hatchback of een SUV of MPV, het kan allemaal. De keuze aan auto's is reuze, dus op welke manier u wilt reizen kunt u helemaal zelf bepalen.

Serbien Country

De voordelen van auto huren

Met een huurauto door ServiŽ toeren is de ideale manier om het land te verkennen. De internationale doorgangswegen in dit land zijn namelijk goed onderhouden en laten u makkelijk van A naar B reizen. Al deze snelwegen zijn tolwegen waar de euro wordt geaccepteerd. U kunt hier dus veilig met uw vertrouwde munteenheid betalen. De internationale wegen leiden naar alle belangrijke plaatsen in ServiŽ. Wilt u het binnenland in, dan moet u een aantal secundaire wegen trotseren. Deze wegen zijn allen echter redelijk onderhouden, dus prima begaanbaar met ťťn van onze degelijke huurauto's. De bewegwijzering in ServiŽ is tweetalig, zowel het Latijn als het Cyrillisch wordt gevoerd. En mocht u er echt niet meer uitkomen, dan kan de bevolking u in de meeste gevallen prima in het Engels of Duits te woord staan.

Serbien Country

Een auto huren in ServiŽ betekent de mooiste en handigste plekken binnen handbereik

Laat u betoveren door het prachtige ServiŽ en geniet van alle vrijheid met een auto van Sixt. Geniet van de natuur in Park Kopaonik, het Special Nature Reserve Uvac en Devil's Town, ga cultuursnuiven in Belgrado of het historische Stani Ras en Sopocani en ontdek de Servische geschiedenis in Belgrade Fortress Kalemegdan. ServiŽ ontdekken doet u veilig, comfortabel en in uw eigen tempo met een van de auto's van Sixt!

Serbien Country

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice