Belgrado Luchthaven

Belgrado Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 11180 Beograd

GDS-Code: BEG

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

00:00 - 01:00

06:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 01:00

06:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Belgrado Luchthaven

Belgrado luchthaven auto huren

Met de service van SIXT kan je een auto huren op de Belgrado luchthaven (BEG) zonder zorgen. Wij bieden uitstekende service en de beste merken voor een scherpe prijs. Onze vloot bestaat uit budget vriendelijke opties, sedans, SUV’s en luxe auto’s. Geniet van het comfort van de beste merken tijdens je vakantie of zakenreis. SIXT autoverhuur op de BEG luchthaven biedt een passende oplossing om zorgeloos je reis te kunnen vervolgen. Aanvullende opties zoals onbeperkte kilometers, schade dekking, navigatie, kinderzitjes en een extra bestuurder behoren tot de mogelijkheden.

Wat maakt de Belgrado luchthaven vestiging zo speciaal?

SIXT’s locatie Belgrado luchthaven

Ga naar rechts zodra je voorbij de douane bent en na 20 meter sta je voor ons loket. Dichterbij en makkelijker ga je autoverhuur niet vinden. Je kan je voertuig op ieder moment van de dag terugbrengen bij de aankomsthal van de Belgrado luchthaven. Wij zorgen ervoor dat je snel in de auto van je keuze kan stappen en je reis kan vervolgen. Verlies geen seconde van je vakantie of zakenreis met de uitstekende mobiliteit service van SIXT. Neem contact met ons op als je de auto wilt ophalen buiten onze openingstijden. Voor een kleine extra bijdrage kunnen we dit voor jou in orde maken.

Ontdek Belgrado met je huurauto

Bezoek de mooiste plekjes van de hoofdstad van Servië met het comfort van een auto van SIXT. Kalemegdan is de beroemdste trekpleister van de stad met een prachtig uitzicht op rivieren de Sava en de Donau die hier samenkomen. Een bezoek aan de oude citadel en het omliggende park is dan ook een echte aanrader. Als je geluk hebt kan je één van de vele kunst, cultuur of sportevenementen ervaren die hier regelmatig gehouden worden. Als je wilt winkelen en genieten van de leukste restaurantjes is het tijd voor de Skadarlija en Knez Mihailova.