Auto huren in Belgrado

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Belgrado

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Belgrado Airport, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Belgrado

Auto huren Belgrado – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Belgrado – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een huurauto in Belgrado vindt u natuurlijk bij SIXT autoverhuur. Wij hebben ruim 2000 vestigingen verspreid over de hele wereld en ook in Servië komt u ons tegen. Een auto stelt u in staat om op eigen gelegenheid de stad en haar omgeving te ontdekken.
Auto huren Belgrado

Auto huren Belgrado

Waarom zou u kiezen voor Sixt? Niet alleen omdat het bij ons mogelijk is om goedkoop een auto te huren in Belgrado, maar ook omdat wij garant staan voor de kwaliteit van onze auto's. Zo zijn de modellen in ons aanbod gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud en krijgen zij regelmatig een onderhoudsbeurt. Een auto huren bij Sixt doet u eenvoudig via internet, per telefoon of door een e-mail te sturen. Natuurlijk kunt u ook altijd reserveren via onze handige app.
Een auto huren in Belgrado: avontuurlijk en comfortabel

Een auto huren in Belgrado: avontuurlijk en comfortabel

Ga op avontuur en ontdek Belgrado. Het fort Kalemegdan ligt in een mooi park dat u met uw huurauto gemakkelijk kan bereiken. U kunt hier heerlijk wandelen en genieten van het indrukwekkende fort en het fenomenale uitzicht. De Saint Petka's Chapel zal u enkele boeiende uren bezorgen. De hele kerk is van de vloer tot aan het plafond bedekt met mozaïeken. Het verleent het interieur een unieke schoonheid. Bij winterse weersomstandigheden is het gebruik van winterbanden in Servië verplicht. Ook sneeuwkettingen dienen in de winterperiode in de auto aanwezig te zijn. Het personeel ter plaatse zal u hier graag meer informatie over geven, wanneer u in deze periode een auto huurt. Een belangrijk verschil met Nederland is dat verkeer van rechts op een rotonde voorrang heeft. Verder is het goed om te weten dat u geacht wordt om te parkeren wanneer uw voertuig langer dan drie minuten stilstaat. Doordat de algemene regels weinig afwijken met die van Nederland, is het comfortabel rijden in Servië.
De omgeving van de stad ontdekken

De omgeving van de stad ontdekken

Ongeveer 15 kilometer ten zuiden ligt de 511 meter hoge berg Avala. Op de top van de berg staat een monument voor omgekomen soldaten in de Balkanoorlogen, maar vooral de de vele aantrekkelijke bergpaadjes maken de berg een bezoek waard. Er is ook een gezellig restaurant met een sfeervol terras waar u heerlijk tot rust kunt komen. Op 20 kilometer van Belgrado ligt de archeologische vindplaats Vinca. In 1908 werden hier de sporen van een neolithische nederzetting ontdekt. Nog steeds er is veel te zien. Tot ziens bij onze autoverhuur in het mooie Belgrado!
Show more

Handige weetjes voor huren in Belgrado

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Belgrado?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Belgrado dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Belgrado.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Belgrado?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Belgrado. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 1168 reviews
Overgave voertuig
(4,9)
Inlevering voertuig
(4,8)
Service tijdens en na de huur
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Belgrado

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Belgrado?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Belgrado?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Belgrado?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?